Yaralı Kalbim 89. Bölüm 4 Mayıs izle | Yaralı Kalbim 89. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 89. Bölüm 4 Mayıs izle | Yaralı Kalbim 89. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kilitleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 89. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 89. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


Yaralı Kalbim 89. bölüm özeti

Çiftler arasındaki gerginlik yanlış anlaşılmalarla devam edecek. Geet ise tüm olanlarla Maan’sız başa çıkmaya çalışırken gizemli birisi de onun peşine takılmış durumda. En son Dev ve Lucky hatasını anlamış ve eşlerine pasta alarak arayı yumuşatmaya çalışmışlardı. Aynı şekilde Nandini ve Pretto’da eşlerine hediye alarak bu küslüğe bir son vermek istemişti. Jugna dayı ise hem pastalara hem de gömleklere zarar vererek çiftlerin arasını daha da açmıştı.

Dev ve Lucky pastaları çöpte görünce moralleri bozuk şekilde kendilerini gece kulübüne atarlar. Orada da sarhoş olup kendilerinden geçerler.

Nandini ve Pretto’da gömlekleri buruşmuş bir kenarda görünce sinir katsayıları yükselir. Geet kızlara durumu anlatır. Düşündükleri gibi olmadığını Jugna dayının halt yemesinden olduğunu açıklar.

Nandini ve Pretto hatasını anlar ve Dev’e telefon eder. Dev sarhoş olduğu için telefonu duymaz bile. Dev ve Lucky ise başlarına bela almak üzeredir. Lucky bir kadına çarpar. Bu kadın da erkek arkadaşından kurtulmaya çalışıyordur. Lucky ve Dev’i işaret ederek arkadaşları olduğunu söyler. Böylece üçlü arkadaş olur dertleşmeye başlar.

Nandini Dev’e ulaşamayınca Pretto’dan aramasını ister. Dev sarhoş haliyle telefonu açınca Lucky’nin kadına Pretto hakkında anlattıklarını duyar. Şimdi kızların siniri daha da bozulur. Erkekler gece kulübüne gitmiş tanımadıkları bir kadına kendilerini şikayet ediyorlardır.

Geet sabah olunca Dev’i arar ve bir an önce gelip konuşmaları gerektiğini söyler. Dev uyandığında kadının yanlarında yattığını görür. Hemen Lucky’i uyandırır. Şimdi ikisi de başlarına bela aldığının farkındadır. Hemen kadını ortadan kaldırmaya çalışırlar.

Dev ve Lucky konuşmaya gittiklerinde oldukça gergindirler. Konuşmaya başlamadan Jugn dayının bağırma sesi duyulur. Erkekler başlarına gelecekleri anlamıştır. Hemen kızları durdurmaya çalışırlar.

Odaya gittiklerinde bir kadının yatakta yattığını görünce şoke olurlar. Nandini, Pretto ve Geet neye uğradıklarını şaşırırlar. Dev ve Lucky gerçekten hayal kırıklığına uğratmıştır.

Dev Geet’i durdurup kendisine yardım etmesini ister. Çünkü olaylar göründüğü gibi değildir der. Dev’in ısrarı sonucunda Geet olayı çözeceğini söyler. Geet kadının adresini bulup konuşmaya gider. Kadın da Dev’in söylediklerini destekler. Sadece arkadaş olup konuştuklarını anlatır. Geet ve kadın anlaşır, burada konuşulanları kızlara da anlatacaktır.

Geet yolda yürürken bir kapkaççı çantasını çalıp kaçar. Geet peşinden koşsa da yakalayamaz. Morali bozuk arabasına biner bütün eşyaları gitmiştir. O sırada çantasının arabanın üzerinde olduğunu fark eder. Adam da fena halde dövülmüştür. Geet bunu kimin yapacağını düşünür. Kendisini tanıyan biri olmalıdır ki arabasına kadar getirmiştir.

Geet düşünceli şekilde yolda yürürken erkeklerde kendilerince plan yapmış kızlara ters köşe yapmaya çalışırlar. Lucky kardeşinin yanına gidip kızın kendi arkadaşı olduğunu söyleyecek Dev de Pretto’ya gidip kendi arkadaşı olduğunu söyleyecektir. Bu yarım akıllılar bile bu planı ellerine yüzlerine bulaştırırlar. Gidip kendi eşlerine söylediklerinin farkında olmazlar.

Kadın Kurana malikanesine gelip konuşacağını anlatır. Ama kadın iki yüzlü çıkar. Erkeklere faklı konuşur kızlara farklı. Kadın Dev ve Lucky tarafından tehdit edildiğini ima etmeye başlar.

Bu arada Geet’in peşinde de esrarengiz birisi dolaşmaya başlar. Geet’e hediye paketi gelmişti ve Geet bunun Maan’dan geldiğini sanar. Daha sonra telefonda Maan ile konuşmaya çalışan Geet’in elinde iki tane hediye paketi olur. Ayrıca eve gizlice girip dolana birisi vardır.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.