Yaralı Kalbim 93. Bölüm 8 Mayıs izle | Yaralı Kalbim 93. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 93. Bölüm 8 Mayıs izle | Yaralı Kalbim 93. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kilitleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 93. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 93. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


Yaralı Kalbim 93. bölüm özeti

Geet, Vikram’ın ailesini rahat bırakması sözü karşılığında onunla bir kez buluşmayı düşünüyordu. Bu yüzden Geet bir karar verme aşamasındadır. Ayrıca tedirgin hali de ev halkı tarafından fark edilir. Geet’e bir kez daha Vikram’dan telefon gelir ve buluşma yerini söyler. Yaralı Kalbim 93.bölümde Geet Vikram ile buluşmaya karar verir. Adi de iş ile ilgili Maan’a toplantı ayarlar. Maan tüm gün evde olacağını ve işleri evden yürüteceğini söyler.

Vikram hazırlanmaya başlamıştır. Giyimine çok özen gösterir. Ruh hastası manyak mutluluktan neredeyse havalara uçacaktır. Geet evden çıkarken kimseye görünmemeye çalışır. Maan işlerini halledene kadar gidip geri döneceğini düşünür. Geet zaten ruh hastasına güvenip kimseye haber vermeden giderek hatayı en başta yapar.

Geet Vikram’ın dediği yere gidince süslemelerle karşılaşır. Vikram pasta yaptırmış üzerine de onu sevdiğini yazdırmıştır. Geet gelir gelmez hadi buluştuk ben gidiyorum demeye başlar. Vikram ayağına kadar getirmiş öyle kolayca bırakacağa benzemiyor.

Adam zaten Geet’i görür görmez deli deli gülümser. Geet Vikram’ın hareketlerinden tırsmaya başlar. Geri gitmek istediğini söylese de kapı çoktan kilitlenmiştir. Vikram deli deli gülmeye başlar. Vikram Geet’e dokunmaya çalışırken Maan gelir ve Vikram’ı dövmeye başlar. Maan tekrar Vikram’ın üzerine yürürken ışıklar kapanır ve Vikram kaçmaya başlar. Poliste Maan’ın performansından sonra sahneye girip geri çıkar.

Geet ve Maan karakola gidip Vikram’ın robot resmini çizdirirler. Bu robot resim daha sonra televizyonda gösterilmeye başlar. Ardından Geet’e yeniden zarf gelir. Tahmin edeceğiniz üzere Vikram’dan… Zarftan cd çıkar. Cd’yi televizyona taktıklarında Vikram Geet’e seslenir. Yine onu çok sevdiğini geveleyip durur. Bu videoyu izlerken çoktan televizyonda robot resimlerim dönüyordur der. Bu yüzden insan içine çıkamayacağımdan öleceğim der. Maan o sırada polisi arayıp Vikram’ın yerini söyler. Vikram da o anda kocan yerimi çoktan polislere haber uçurmuştur der. Gözlerimize inanamıyoruz. Vikram’ın muhteşem senkronizesi hayranlık uyandırıyor ????

Daha sonra Vikram Flash Tv oyunculuğuyla çakmak yakıp kendini aleve verir. Ah ahh diyerek sözde can verir. Vikram yanarken kamera sapasağlam durur ve Geet’e haber uçurur. Geet ve Maan böylece Vikram’ın öldüğünü sanar.

Oysaki Vikram muhteşem sanatını sergileyerek Geet’in resmini çizip alnına sindur sürer. Bir yandan da Geet’in ölümüne çok üzüldüğünü düşünür.

Nandini ise son yaşanan olaylardan sonra buradan gitme fikrini düşündüğü için kendini suçlayıp durur. Birazda vicdan yapmış ağlayıp durur.

Jugna dayı ise Vikram’ı son anda yakalayacağını ama adamın korkudan öldüğünü söyleyip evdekileri güldürür. Onlar gülüp eğlenirken kapıya bir adam gelir ve iş aradığını söyler. Adamın bakışlarından Vikram’ın adamı olduğu anlaşılıyor.

Nandini ve Pretto yaşanan gerilimli günlerin ardından Geet ve Maan’ın birlikte bir şeyler yapmasını isterler. Onlara çiftlik evini ayarlayıp gidip kalmalarını isterler. Vikram’ın istediği haber sonunda gelmiştir. Çiftlik evinde Geet’e rahatça ulaşabilecektir.

Nandini, Geet gitmeden son günlerde düşündüklerini ona da söyleyip özür diler. Geet Nandini’nin bu düşüncelerini olgunlukla karşılayıp onu sakinleştirir. Geet ve Maan evden çıkacakken Geet kolunu kapıya vurur ve bileziği kırılır. Aman Allah’ım uğursuzluk bu! Bunu biz değil Pretto söylüyor.

Adi yeniden sürpriz yumurtadan çıkar gibi Maan’a iş kitliyor. Maan karşı çıksa da Geet ısrar kıyamet Maan’ın gitmesini onu çiftlik evinde bekleyeceğini söyler. 5 dakikalık iş için Geet neden Maan ile gitmiyor. Normalde adamın ensesinden ayrılmaz.

Geet çiftlik evine vardığında başından kırmızı güller akar. Her yer gül yapraklarıyla doludur. Geet gül yapraklarıyla kendinden geçer.

Vikram Geet’in karşına maskeyle çıkar. Geet karşısındakinin Maan olmadığını anlayamaz. Kıytırık maskeyi geçtik insan kıyafetinden vücut yapısından ellerinden hiç mi tanımaz? Bu sahneyi kimler saçma ve tutarsız buldu?

Geet bir güzel Vikram ile dans eder. El eler tutuşurlar. Vikram bu maske sayesinde Geet’e istediği gibi davranır. Geet en sonunda maskesini açması için ısrar eder. Geet etrafa deli danalar gibi koşturmaya başlayınca Maan’ı görür. Maan’ı hangi ara kim yakaladı da bağladı hayret doğrusu! Geet Maan’ı çözmek yerine ona sarılmayı tercih eder. Vikram silahını çıkartıp Maan’a doğrultur. Maan iplerinden kurtulup Vikram’a doğru yürürken Vikram silahını ateşler. Maan vurulup yere düşer.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.