Yaralı Kalbim – Geet 41. Bölüm 17 Mart Çarşamba | Yaralı Kalbim 41. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim – Geet 41. Bölüm 17 Mart Çarşamba | Yaralı Kalbim 41. bölüm özeti ve fragmanı
Hindistan menşeli yapımları ekranlara taşımaya devam eden Yaralı Kalbim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden güçlü oyuncuları kadrosunda bulunduran yapımda haftanın son gününün neler getireceği meçhul ve şimiden araştırmalar yapılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, yarın neler yaşanacak? Yaralı Kalbim 41. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 41. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 41. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 41. bölüm özeti

Brij Khurana evine düğünde yemekleri ayarlayacak kişi olarak gelmişti. Gelir gelmez de Geet’in peşine düşen Brij, Geet’in ardında bir gölge gibi takip eder. Elektrikler gittiğinde Geet çok korkar ve oda da bir yabancı oldğunu hisseder. O anda Maan gelir ve odadan hızlıca çıkan bir gölge fark eder. Geet’e bir şey söylemese de o da şüphelenmeye başlayarak eve güvenlik kameraları taktırmaya başlar. Brij eve kamera takıldığının farkına varır. Ama bu psikopatı durduracak bir şey yoktur. Hemen harita çıkarır ve nerede kamera var nerede yok onun hesabını yapmaya başlar. O hesap yaparken Arjun arar ve ofisteki kutlamalar için görevli olarak çağırır. Brij resmen evde ve ofiste içlerine sızmıştır kimsenin ruhunu duymuyordur.

Ofiste Tasha tatlı dağıtıyordur. Tasha da kafayı Arjun’a takmıştır ve onunla bir tatile çıkacağı için mutludur Onun için tatlı dağıttığını gören Annie kıskanmaya başlar. Kıskanıldığının farkına varan Arjun bunu Annie’ye itiraf ettirmeye çalışır. Annie de gitmesini istemediğini söyler. Daha sonra Arjun’un yine Tasha ile konuşması onu mutsuz eder.

Arjun bir telefon konuşması gerçekleştirir. Telefonun ucunda ise Naintara vardır. Arjun planlarının yolunda gittiğini haber verir. Ama bu ailenin de bir yandan iyi insanlar olduğunu düşündüğünü söyler. Özellikle Geet bahsedildiği gibi birisi değildir. Maan merdivenlerden inerken Arjun’un Naintara ile konuştuğunu duymuştur. Arjun fark edildiğini anlayınca Naintara ile konuştuğunu itiraf eder. Maan da ikinizde benim umurumda değilsiniz deyip konuşmayı sonlandırır. Ama aklında da soru işaretleri vardır. Annie Arjun konusunda düşüncelere dalar. Özellikle abisinin neden Arjun’dan hoşlanmadığını ve ona güvenmediğini sorar. Geet Annie’ye Arjun’un Naintara’nın kardeşi olduğunu söyler. Annie afallar. Bu zamana kadar neden bu bilgi ondan saklanmıştır haklı. Geet Arjun’un Naintara kadar kötü bir insan olmadığının altını çizer. Ama bunu kim bilebilir ki Geet!

Maan Arjun’dan şüphelendiği için telefon konuşması yaparak Geet’i tek başına bir yere yollamak istediğini söyler. Tabi Maan konuşuyormuş gibi yapar. Eğer Arjun Geet’in gideceği yere giderse o gece odaya gizlice gireninde Arjun olduğunu anlayacaktır. Ama Maan’ın duyan bir kişi daha vardır o da Brij. Bu bilgi Arjundan çok Brij’i ilgilendirir. Geet’in tek başına bir yere gidecek olması onun için bir fırsattır.

Maan denilen yere gider ve beklemeye koyulur. İlk gelen Arjun olur. Maan Arjun’u enselemeye giderken Brij de gelir. Brij Maan’ı görünce geri adam atar. Maan Arjun’un peşinden ilerlemeye başlar. Arjun da iş için biriyle görüşünce Maan boşuna takip ettiğini anlayıp eve döner.

Evdeyse Brij tehlikeli oyunlarını Geet üzerinden oynamaya devam eder. Mutfaktaki elektrik akımıyla oynar. Neyse ki Geet’in mide bulanmaları onu kurtarır. Brij planları sekteye uğrayınca daha da hırslanmaktadır.

Annie ise Arjun’un Naintara’nın kardeşi olduğunu öğrenince tavır alır ve ona güvenmediğini söyler. Bu sefer Annie Arjun’a açık kapı bırakmaz ve beklemediği bir dilden konuşur. Evde de Geet’in banyoya girdiğini gören Brij onu banyoya kilitler. Geet’in üstüne kapıyı kilitledikten sonra içerinin ısısını 75 dereceye çıkartır ve her yer bi anda buhar olmaya başlar. Geet kapılara vursa da sesini duyuramaz. En sonda baygınlık geçirir. Maan gelip Geet’i banyoda yerde yatar halde görür. Önce kapıyı kırar ve sonra onu kucaklayıp dışarı çıkarır. Geet hiçbir şekilde gözlerini açmıyordur. Maan çok endişelenir. Büyükanne de gelir ve oda aynı şekilde Geet’in yanı başında durur. Ambulans gelir ve Geet hastaneye kaldırılır. Brij emeline ulaştığını düşünüp sevinir.

Hastanede ise üzücü gelişmeler yaşanır. Doktor sürekli Geet’in durumunun ağır olduğunu ve bebekle Geet arasında bir seçim yapmalarını ister. Maan’ın ağzından Geet çıkar. Ama Geet’in bebeği için verdiği mücadeleleri düşününce Geet’in onu asla affetmeyeceğini düşünür. Doktor Maan’a ecel terlerini döktürdükten sonra ikisinin durumunun da iyi olduğunu haber verir. Yüzler gülüyordur. Böylece Maan evdeki güvenlik işlerini had safhada tutar.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.