Yaralı Kalbim – Geet 45. Bölüm 21 Mart Pazar | Yaralı Kalbim 45. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim – Geet 45. Bölüm 21 Mart Pazar | Yaralı Kalbim 45. bölüm özeti ve fragmanı
Hindistan menşeli yapımları ekranlara taşımaya devam eden Yaralı Kalbim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden güçlü oyuncuları kadrosunda bulunduran yapımda haftanın son gününün neler getireceği meçhul ve şimiden araştırmalar yapılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, yarın neler yaşanacak? Yaralı Kalbim 45. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 45. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 45. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 45. bölüm özeti

Annie Arjun’a ulaşmaya çalışır. Arjun ise kaçtıkça Annie tarafından daha çok kovalanmak ister. Böylece daha çok acı çektireceğini düşünür. Annie de Arjun’un Naintara’nın yanında olduğunu düşünüp kendi kendini teselli eder. Maan ise doktorun söylemlerinden sonra Geet’den uzak durmaya çalışır. Maan durumu Geet’e açıklamayarak ondan kaçma yolunu tercih eder. Böylece Geet Maan’ın artık kendisini sevmediğini düşünecektir. Düğün sabahı gelinin kahvaltı hazırlama geleneğini artık biliyoruz. Geet büyükanne tarafından mutfağa götürülür. Geet gelin olarak geldiği evde ilk sabah ekmek kızartacaktır. Ekmekler kabarıp puf puf olursa bu iyiye işaret olacaktır. Geet ekmeği çok güzel yapar. Büyükanneden de tam puan alır. Sıra gelir Maan için yemek hazırlamaya. Maan hint mutfağına ait yemekleri pek tercih etmediği için Geet kitaba bakarak makara tarifi arar. Bunların kahvaltı anlayışı yine bize göre biraz ağır kaçıyor.

Geet Maan’a kahvaltısını servis eder. Büyükanne bu sabah her şeyi Geet’in hazırladığını söyler. Maan yemeğin tadına bakar. Donup kalır. Daha doğrusu biz ona yutmakta zorlandı diyelim. Yemeğin çok güzel olduğunu bu yemeği en güzel Geet’in hazırladığını söyler. Maan makarnaları tek tek yiyince Geet’in dikkatini çeker. Geet de sonunda yaptığı yemeğin tadına bakınca yemeğin pek de güzel olmadığını fark eder. Annie ise Arjun’un peşinde koşmaya devam eder. Telefonlarına çıkmayan Arjun’u ofiste bula ümidiyle oraya gider. Arjun Annie’nin geldiğini görünce görevliye burada olmadığını şehir dışına gittiğini haber vermesini ister. Annie hala neden bana haber vermedi diye düşünür. Dönüp giderken sekreterin konuşmalarına kulak misafiri olur. Sekreter yüzük siparişi hakkında konuşuyordur. Patronu için çok önemli olduğunu özel biri için sürpriz hazırladığını anlatır. Annie bu sözleri de kendi üzerine alınır.

Annie dönüş yolunda abisiyle karşılaşır. Maan Annie’ye burada ne aradığını sorar. Annie de Arjun’a faturalar ile ilgili ödeme yapmaya geldiğini söyler. Maan Annie’ye kızar. Çünkü bu kadar çok Arjun ile buluşmasını istemediğini söyler.

Arjun Naintara’nın başında bekler. Doktor hala bilincinin kapalı olduğunu ve bir ilerleme kaydetmediğini anlatır. Arjun’un öfkesi daha da katlanır.

Maan kaçar gibi evden çıkıp ofise gelir. Düğünden önce Geet’in yanından bir dakika ayrılmayan adam şimdi kendini işlere verdi. Bir yandan da iyi yaptı yoksa şirket batacak. Tabi Maan ofise gidip çalıştığı için herkesin tepkisiyle karşılaşır. Ofistekiler de Maan’ın gelmesine şaşırır. Diğer yandan büyükanne de anlam veremez.

Geet Maan’ı arar ve eve erken gelmesini onu özlediğini söyler. Maan ise robot gibi davranır çok işi olduğunu telefonu kapatması gerektiğini söyler.

Akşam olduğunda Maan Geet odaya gelmeden erkenden yatağa girip uyumuş numarası yapar. Tabi Geet üzülür. Maan birden ilgi ve alakayı kesmiştir. Geet kafasındaki düşüncelerle boğuşmaya başlar. Maan Geet’e zarar vermeyeyim diye kabuğuna çekilir ama gerisini düşünmez. Geet’e stresten uzak tutmaya çalışırken daha çok strese soktuğunun farkında değildir. Ortada bir mesele varsa en iyi yol konuşmaktır.

Maan Geet’in gözünü kapattığını fark ettiği sırada ışığı söndürür. Karanlıktan korkan Geet ışığı açmasını söyler. Işıkta uyuyamayan Maan da tepki gösterir. İkili atışmaya başlayınca Geet galip gelir ve ışık açık kalır.

Maan işi daha da abartır ve koltukta yatmaya başlar. Alarmı da kurup erkenden yatağa geri döneceğini düşünür. Sabah mutlu bir şekilde uyanan Geet yanında Maan’ı göremeyince şaşırır. Kafasını kaldırdığında Maan koltukta uyuyordur. Hemen yanına gidip neler olduğunu sorar. Maan ise burada ışık yoktu deyip o yüzden koltukta uyuduğunu söyler. Tabi Geet üzülür.

Annie ise aynanın karşısına geçmiş takıları takıp takıştırıyordur. Hayallere dalan Annie’yi büyükanne yakalar. Annie kısa süreli bir utangaç hallere bürünür.

Geet Maan ile arasında geçen meseleyi büyükanneyle paylaşmaya karar verir. Büyükanne ise dizi izliyordur. Geet dizide geçen sahneden çok etkilenir. Maan ile arasında geçen benzer bir sahne vardır. Geet sahneden çıkardığı varsayıma göre Maan artık onu sevmiyordur.

Annie yine soluğu Arjun’un odasında alır. Annie odaya girdiği esnada Arjun bir kıza eliyle pasta yediriyordur. Ardından da yüzük uzatır. Annie’nin gözleri dolar. Arjun Annie’yi terslemeye başlar. Arkadaş seçimime de mi karışacaksın der. Annie Arjun tarafından hiç beklemediği bir muamele görecektir. Arjun Annie’yi orada bırakıp arkadaşını da alıp çıkar. Maan ise Geet’den kaçma yollarını aramaya devam eder. Bunun içinse bir iş seyahatine çıkması mantıklı olacaktır.

Gece olduğunda Maan Geet’in uyuduğunu anlayınca tekrar koltuğa yerleşmeye çalışır. Geet hemen Maan’ın tepesinde biter. Neler olduğunu sorar. Neden böyle davrandığını anlamadığını bir açıklama beklediğini söyler. Geet Maan’a benden kaçtığının farkındayım diye de ekler. Maan Geet’in yüzüne bakamaz. Maan da biraz ağır konuşur. Hatta ileri gider ve ona lüks ve rahat bir hayat sağladığını haykırır. Geet’in kalbi gerçekten kırılır. Kızı üzmeyeceğim diye diye kızı gözyaşları içerisinde bırakır.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.