Yaralı Kalbim – Geet 46. Bölüm 22 Mart Pazartesi | Yaralı Kalbim 46. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim – Geet 46. Bölüm 22 Mart Pazartesi | Yaralı Kalbim 46. bölüm özeti ve fragmanı
Hindistan menşeli yapımları ekranlara taşımaya devam eden Yaralı Kalbim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden güçlü oyuncuları kadrosunda bulunduran yapımda haftanın son gününün neler getireceği meçhul ve şimiden araştırmalar yapılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, yarın neler yaşanacak? Yaralı Kalbim 46. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 46. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 46. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 46. bölüm özeti

Annie’ye araba çarpmıştı. Bunda da Arjun ile yaşadığı son meseleden dolayı dalgın dalgın yolda yürümesinden kaynaklandı. Arjun Annie’ye görmeye gelince yaşananlar hiç yaşanmamış gibi Annie koşup Arjun’un boynuna sarılır. Geleceğini biliyordum der. Gelse kaç yazar Annie! Onca söylediği sözü yutacak mısın? Arjun hala düşüncelerini savunur. Annie’nin abisine haber verdiğini ve onun için endişelendiğini düşünür. Annie ise abisine haber vermemiştir. Arjun’un hayalleri suya düşer. Annie ve Arjun konuşurken büyükanne odaya gelir. Arjun orada da rol yapmaya başlar. Annie’yi sıkıştırmaya başlar. Merdivenlerden düşmediğini açığa çıkarmaya çalışıyordur aklı sıra. Annie de Arjun’u azarlar ve konu kapanır.

Geet ise doktorla konuşmuş Maan’ın gerçek niyetini anlamıştır. Maan ile konuşmayı çok ister ama Maan iş seyahatinden dönmemiştir. Geet için saatler geçmek bilmiyordur. Sonra ne olduysa bir an Maan’ın geldiğini anlayıp koşturmaya başlar. Maan eve girmiştir. Geet o kadar hızlı koşuyordur ki şalı kandile denk gelir ve tutuşur. Geet farkında değildir ve hala Maan’a doğru koşuyordur. Büyükanne de arkasından yetişmeye çalışır.

Maan baktığında bir ateş topu adeta ona doğru yaklaşmaktadır. Hemen Geet’i tutup şalını alıp söndürür. Geet Maan’a uzun uzun bakar ve ikili sarılırlar. İkisi de birbirini çok özlemiştir. Geet daha sonra odasına çıkan Maan’ın peşinden koşarken yine ayağını burkar. Herkes yine telaşlanır. Maan Geet’i kucağına alıp odasına çıkarır. Geet Maan ile konuşmak için fırsat kollar.

Annie ise Arjun’un tehditlerine maruz kalır. Abine söyledin mi abine söyle yoksa söyle olur böyle olur. Annie de Arjun’un istediğini yapmaz ve abisine beli etmez.

Geet Maan ile konuşacağı sırada büyükanne gelir. Geet’in ayağından dolayı gece onunla kalmak istediğini gece bir şey isterse halledeceğini söyler. Geet içinden hayıııııır olamaaaaz diye geçirir. Maan’ın karşı gelmesi için gözlerinin içine bakar. Maan da zaten ayrı yatmak için bahane ararken bunu kabul eder. Geet ayağının üstüne basarak gayet iyi olduğunu söyler.

Annie’nin durgunluğu büyükannenin dikkatini çeker. Arjun büyükanneyi arar ve Geet ile Maan’ın düğün sonrası partisini yapıp yapmayacaklarını sorar. Arjun bir anda büyükanneyi ikna eder. Geet de bu partiyi çok ister. Maan Arjun’un organizede tekrar görev almasını istemez. Bu karara Annie de destek çıkar. Annie’nin karşı çıkması hepsinin bir dikkatini çeker. Geet ve büyükanne ise Arjun’un tarafını tutar. Böylece onlar galip gelir.

Arjun eve gelip tekrar Annie’yi tehdit etmeye başlar. Annie’den her şeyi ailesine açıklamasını ister.

Geet ve Maan aradaki buzları eritmiştirler. Bir anlaşma yaparlar ve sırayla koltukta yatacaklardır. Ertesi sabah büyükanne koltuktaki yastık ve örtüyü fark eder. Geet ve Maan durumu açıklayamaz. Geet ve Maan büyükannenin yanında da atışmaya devam edince büyükanneyi bir korku salar.

Parti gecesi Arjun Annie’nin yokluğunu fark eder. Odasında da göremeyince Pinky’e sorar. Annie depoya gitmiş ve hayatına son vermek istemektedir. Arjun ise içi hiç soğumamıştır. Annie’nin bunu yapmasını engeller ve kaldığı yerden tehditlerine devam eder. Arjun konuşmasında Maan’ın düğün günü Naintara’yı bilerek ittiğini söyler. Annie bu durumda bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüp olayı araştırmaya başlar.

Büyükanne Annie’ye o gün olanları anlatır. Annie hemen aklı sıra tüm olanları Arjun’a anlatacaktır. Arjun da ona inanıp kollarını açacaktır. Arjun tabi ki inanmış gibi yapacak ve Annie ile dalga geçecektir. Annie ise bakalım bundan sonra nasıl bir yol izleyecek?


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum