Yaralı Kalbim – Geet 47. Bölüm 23 Mart Salı | Yaralı Kalbim 47. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim – Geet 47. Bölüm 23 Mart Salı | Yaralı Kalbim 47. bölüm özeti ve fragmanı
Hindistan menşeli yapımları ekranlara taşımaya devam eden Yaralı Kalbim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden güçlü oyuncuları kadrosunda bulunduran yapımda haftanın son gününün neler getireceği meçhul ve şimiden araştırmalar yapılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, yarın neler yaşanacak? Yaralı Kalbim 47. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 47. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 47. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 47. bölüm özeti

Annie’den muhteşem bir çıkış göreceğiz. Arjun’un peşinde ağlayarak dolanan kız gidecek, kendi ayakları üstünde duran Arjun ile mücadele eden bir kız gelecek. Geet ve Maan cephesinde ise büyükanne ikilinin sürekli kavga edecek bir şeyler bulmasını engellemek için onları zorla balayına gönderecek. Tabi ikili bir aradayken bu balayı yolculuğu pek sakin geçmeyecek. Yolda bir sürü macera çiftimizi bekliyor olacak. Bir diğer olaysa kalacakları otelde onları tedirgin eden bir durum yaşanacak. Bakalım bu olayın arkasından kim çıkacak. Geet, Maan’dan uzak kalmamak için öğle yemeğini sefer tasına koyup ofise gider. Geet adeta Maan’ı kendi elleriyle besliyordur.

Arjun’un şirketinde ise genel müdür çekiliyordur ve hisselerini satışa çıkaracağını söyler. Arjun kendi kafasından plan yapar ve şirkete genel müdür olma hayalleri kurar. Maan’ın ofiste çok işi vardır. Geet Maan’ın dikkatini çekmeye çalışır. Adamla uğraşıp durur. Şalını yüzüne atar çalan telefonları kendi açıp Maan’a vermez. Geet daha sonra Maan’ı kolundan çekip eve götürür. Eve varana kadar bunun kavgası yapılır. Büyükanne tedirgin olur ve onlara balayını kararını açıklar. Çift bu karara tepki gösterir. Büyükanneyi vazgeçirme yolu arasalar da büyükanne kesinlikle sözünden dönmez.

İkisi tüm çabalarına rağmen soluğu havaalanında alır. Geet havaalanına girdiği andan itibaren geçmişi kabusu gibi önüne çıkar. Dev’in arkasından ağladığını ona yetişmeye çalıştığı günü anımsar. O anlar gözünün önüne gelince Maan’ın koluna daha çok sarılır. Maan tabi bu durumu fark eder. Geet’in içini rahatlatan sözler söyler. Geet Maan’a gülümseyerek bakar. Bilet sırasına girdiklerinde yaşlı bir çift dikkatlerini çeker. Yaşlı çift birbiriyle çok iyi anlaşıyordur. Gitmek istedikleri yere bilet kalmamıştır. Oğulları hastadır ve bir an önce yetişmeleri gerekiyordur. Yardımsever çiftimiz biletlerini onlara devreder. Bir sonraki uçuşu beklemeye karar verirler. Ama bir sonraki uçuş ertesi gündür. Maan havaalanında beklemeleri gerektiğini savunsa da Geet’in aklında fikre uymak zorunda kalır.

Annie de abisinin ofisine gitmiştir. Ofistekiler de babalarının çiftliğiymiş gibi patron yok diye kendi hallerinde takılıp ne oynasak da günü doldursak diye düşünürler. Annie onlara bir fikrinin olduğunu söyler. Annie Arjun’a bir paket yollar. Paket boştur. Arjun neden boş paket diye anlamsızca bakarken bir not kağıdı bulur. Annie kafanda bu kutu kadar boş demiştir. Arjun telefonuna sarılıp Annie’ye arar. Annie ise daha çok kızacağı zaman olacağını şimdiden nefesini tüketmemesi gerektiğini söyler. Annie’yi Arjun’a boyun eğmek yerine mücadele etmesi takdire şayan.

Maan ise kendini bir otobüs yolculuğunun içinde bulur. Hiç alışkın olmadığı şeyleri bir kez daha Geet ile yaşıyordur. Otobüs sarsıldıkça Maan kafasını sağa sola vuruyordur. Otobüs mola verdiğinde Geet atıştırmalık ister. Maan vakitlerinin olmadığını söylese de Geet ısrarcı çıkar. Biliyoruz ki Geet konuşmaya başladı mı susmaz. Hemen satıcılarla muhabbete girer. Maan ise bu gereksiz bilgileri neden öğrenmek zorundayım diye içinden geçirir. Tabi bu sırada otobüste hareket eder ve çift yolda kalır. Yeni bir yol bulaya çalışırlar. Onlar yeni bir yol bulaya çalışırken biz Arjun ve Annie cephesine bakalım.

Hisse satışları başlamıştır ama Arjun’un arabası yolda kalır ve yetişemez. Ofisine gittiğinde Pinky, Manişya ve Romeo’yu otururken bulur. Arjun burasının park olmadığını iş yeri olduğunu söyler. Manişya da kafaların göre takılmadığını patronunun isteğine göre hareket ettiğini söyler. Ayrıca yeni gelen genel müdür Arjun’un odasına yerleşmiştir. Buraya kadar kimin genel müdür olduğunu bizce tahmin ettiniz.

Arjun odaya gittiğinde odanın kendisine ait olduğunu söyler. Annie ise klasik dönüşlerden birini gerçekleştirir. Artık patronun kendisi olduğunu ve nereye isterse oraya yerleşeceğini söyler. Annie Arjun’u yenmeyi başarmıştır. Ofis çalışanları da Annie’nin yanına gelip yalnız olmadığını belirtirler. Geet ve Maan bir sonraki durağa gitmek için yürürken yolda arızalanmış kamyon görürler. Maan kamyonu tamir edip arkasında samanlarla yolculuğa başlarlar. Geet Maan ile uğraşmadan duramaz. Maan da Geet’e karşılık verip oyun oynarlar. Böylece yol eğlenceli bir şekilde devam eder. Daha sonra Maan Geet’in dizine yatıp uyur.

Geet ve Maan otele yerleşirler. Havıuz başında kıyafetleriyle güneşlenirken kadınlar gözlerini Maan’a dikerler. Onun ne kadar yakışıklı olduğundan bahsedip Geet’i deli ederler. Geet de görüş mesafesini kapatma için elinden geleni yapar.

Annie ise Arjun’u deli etmeye devam eder. Arjun’n uzun zamandır üzerinde çalıştığı projesini tek hamle de ortadan ikiye yırtar ve kendi projelerini hayata geçirmek istediğini söyler.

Geet üstünü temizlemek için Maan’ın yanından ayrılır. Kadınlardan biri hemen Maan’ın yanına gidip tanışır. Maan’ın pas vermediğini anlayınca bayılma numarası yapıp kendini taşıttırır. Geet görüp sinir olur. Daha sonra kadınlar olayı abartır ve havuza atlayıp boğuluyor taklidi yapar. Geet ve Maan oralı olmaz. Herkes aval aval bakar. En son koskoca otelde kimse yokmuş gibi Maan’dan yardım isterler. Maan kadını kurtarıp ağızlarının payını verir.

Bu arada otelde gizli çifti takip eden birisi olduğu anlaşılır. Durmadan Geet ve Maan için özel müşteri denip hediyeler ve ikramlar veriliyordur. En son bu durum Maan’ın canını sıkar. Müdüre ulaşmaya çalışır ama yerine bulamaz.

Annie ve Arjun’un ofisine düğün organizasyonu için bir müşteri gelir. Mana Annie ile tanışır ve Annie’den hoşlanmaya başlar. Mana aynı zamanda Arjun’un okul arkadaşı çıkar. Mana’nın Annie’ye yakın davranmasını Arjun kaldıramayacak gibi duruyor. Annie de Mana’nın bu yaklaşımını fark ediyor.

Geet otelde Dev’i görüyor. Maan’a söyleyince de Maan bu durumun pek gerçek olamayacağını düşünüp Geet’e yanlış görmüş olabileceğini söyler. Ama Maan ve Dev otel de çarpışıp karşılaşacaklar. Bakalım bu beklenmedik karşılaşma neler doğuracak?


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.