Yaralı Kalbim – Geet 49. Bölüm 25 Mart Perşembe | Yaralı Kalbim 49. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim – Geet 49. Bölüm 25 Mart Perşembe | Yaralı Kalbim 49. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kiltleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 49. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 49. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 49. bölüm özeti

Maan kaza yapmış ve acil kan nakli gerekiyordu. Geet Dev ile konuşmaya karar vermiş ve Dev’den kan isteyecekti. Dev ise bir şartı olduğunu söylemiş lafını tamamlamamıştı. Bakalım Dev’in bu şartı ne? Dev Maan’a kanı vermiş ve Maan hemen kendine gelmiştir. Bu arada büyükanne ve Adi de hastaneye ulaşmıştır. Geet Dev’e teşekkür etmek ister ve şartını öğrenmek ister. Dev konuşacakken bir kaç adam gelir ve gitmek zorunda kalır. Büyükanne de Geet’e kimin kan verdiğini sorar. Geet Dev’in verdiğini söyleyince Dev’in aslında iyi bir insan olduğunu Naintara’ya uyduğu için yanlış yola girdiğini söyler. Büyükanne kötü insanlarında yaptığı iyilikleri görmek gerekir diye Geet’e öğüt verir. Maan kendine geldiğinde Geet onu görmeye gider. Bu kazanın kendi hatası yüzünden yaşandığını söyleyip özür diler. Maan ile Geet birbirine sarılır. Şimdi Geet Dev’in kan verdiğini söyleyemiyordur. Maan’ın bu durumu öğrenince sinirleneceğini bilir.

Geet büyükanneye Dev ile arasında geçen meseleyi anlatır. Ayrıca bir kaç adamın gelip onu götürdüğünü söyler. Büyükanne endişelenmeye başlar. Tüm bunların üstüne Maan kanı kimin verdiğini sorar. Büyükanne dikkat dağıtmaya çalışır. Geet’e bir kaç gün saklamasını söyler. Geet Maan’dan bir şey saklamak istemez. Büyükanne ertesi gün Dev’i arar. Dev hastaneye gelip büyükannesine sarılır. Tüm bunları hakkettiğini bir kez daha yineler. Geet de Dev’e şartını sorar. Dev bir daha karşılaşmamak der.

Hastaneden ayrılma vakti geldiğinde büyükanne Adi’nin burada kalıp Dev ile ilgili bilgiler toplamasını ister. Adi Dev ile ilgili bilgilere ulaşamaz hatta Dev bir anda ortadan kaybolmuştur. Büyükanne daha da endişelenir. Geet ise Maan’dan Dev’in kanını aldığı gerçeğini sakladıkça suçluluk hissetmeye devam eder. Büyükanne ise Geet’i susturmaya devam eder.

Tüm bu olayların üstüne Dev dövülüş halde evin yakınlarına bırakmıştır. Görevliler alıp eve götürür. Büyükanne Dev’i öyle görünce çığlığı basar. Sesleri duyan Maan hemen gelip neler olduğunu sorar. Büyükanne lafı geçiştirir ve Dev’i saklar. Dev Maan’dan gizli bir şekilde evde kalmaya devam edecektir. Zaten Dev kendinde değildir.

Geet hala gerçekleri Maan’a söylemek için çırpınır. Resmen büyükanne Geet ile Maan’ın arasına girmiş ve acıtasyon yapmaya başlamıştır. Geet iki arada bir derede kalır.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.