Yaralı Kalbim – Geet 51. Bölüm 27 Mart Cumartesi | Yaralı Kalbim 51. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim – Geet 51. Bölüm 27 Mart Cumartesi | Yaralı Kalbim 51. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kiltleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 51. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 51. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 51. bölüm özeti

Geet ve Maan her zamanki atışmalarına devam ediyor. Büyükanne de alışmış sonuçta kendi iletişim tarzlarının böyle olduğunu kabul edip eğlenmeye bakar. Diğer tarafta Dev evde dolanıp Maan’ın gözüne batmaya devam eder. Maan Geet ile birlikte bu bölüm çocuğun cinsiyeti kız-erkek olacak kapışması yapıp birlikte yoga derslerine katılırlar. İkili bu süreci heyecanlı bir şekilde yaşıyordur. Ta ki Geet merdivenlerden düşene kadar. Annie ve Arjun düğün organizasyonunda yaşadıkları zıtlaşmalar ve kıskançlıklar sonucunda işleri ayrı yürütmeye karar verirler. Bu durumda yine rekabet baş gösterecektir. Annie kafasındaki planları hayata geçirmek için bir türlü uygun bir müşteri bulamaz. Sonuncu müşteri de mafya babası çıkar. Annie başına bela almamak için Arjun’un sekreterini kandırarak ona yönlendirirler.

Geet ise evde yine çok aceleci hareketler edip sağa sola çarpar ve canı acır. Maan ve Dev aynı anda Geet için endişelenir, Geet diye seslenirler. Dev de Geet’e bir şey olacak diye telaşlanır ve gayri ihtiyarı ağzından Geet kelimesi çıkar. Maan’ın siniri bozulur. Dev uzaktan onları izleyip sessizce ayrılır.

Maan projesiyle ilgili görüşme yaptığı iş adamı Dev’in iş aradığını iki kardeş arasında dedikoduların olduğunu anlatır. Adam Dev’i işe alıp almamakta kararsız kalmıştır, Maan da işe alınmamasını ister.

Dev işe alınmadığını öğrenince canı sıkılır ve mutfağa geçer. Mutfakta da Geet yemek yapıyordur. Dev kendi evinde sığıntı gibi yaşıyordur. Uzun bir sessizlik olur. Geet dolaptaki baharata uzanamaz. Dev yardımcı olmak istediğini söyler. O da bir türlü doğru baharatı bulamaz. Maan da salondan yatak odasına geçer gibi ofisten mutfağa gelir. İkili arasında mıy mıy bir şekilde geçen baharat bulma operasyonunu izler. Dev abisini görünce sessizce ayrılır. Geet de ulaşamadığı baharatın açıklamasını yapar. Daha sonra konu Maan’ın sürekli sinirlenmesi ve hiç gülmemesi olur. Bundan sonra Maan sürekli gülümseyerek etrafta dolaşacaktır.

Arjun Annie’ye mafya babasını üzerine saldığı için kızmaya başlar. İkili kavgalarına başlayamadan sözde yeni yetme mafya delikanlısı gelir. İkilsinin de illa bu düğün organizasyonunu yapmasını istiyordur. Üstelik ayrı ayrı değil birlikte çalışmalarını isteyecektir.

Yemek masasında Maan gülümseyerek sohbet etmeye başlar. Dev gelince yine suratı asılır. Dev’e ofise gelip çalışmasını söyler. Büyükanne bu habere sevinir.

Maan büyükanneye Geet’i verdiği özel bir klinikteki adrese acil gelmelerini söyler. Büyükanne ve Geet giderken Dev hastane lafını duyunca telaşlanır.

Geet kliniğe gittiğinde Maan’ın yoga dersi aldığıı öğrenip sevinirler. İkili gülüşürken Dev zart diye çıkıp ortamın atmosferini bozar. Dev de gerekli açıklamasını yapıp başı önde arkasını dönüp gider.

Bu bölüm Geet ve Maan çocuğun üzerine biraz daha düşüyorlar. Maan babalıkla ilgili duygularını açıklarken Geet’in gözleri dolar. Akşam da evde bebeğe iyi gelecek müzikler açmaya çalışır. Tabi bunları yaparken yine kavga etmeden yapamazlar.

Gece olduğunda Maan Adi’den telefon alır. Yaptıkları bir projenin çalışanları greve girmiştir. Maan gece evden çıkar. Sabah Geet Maan’ı arar ama Maan telfonlarına cevap vermez. Grevde ki işçiler patronlarından memnun değildir. Patronda ileri geri konuşunca kavga çıkar. Kavga esnasında Maan’ın telefonu açılır. Sesleri duyan Geet’in ağzı açık kalır ve neler olduğunu anlamaya çalışır. Kavga da Maan kafasına taş yiyince ve Adi’de Maan’a bağırınca Geet bu sesleri duyup korkmaya başlar. Merdivenlerden hızlı hızlı inip büyükannesine seslenir. Büyükanne de Geet’e yavaş olması gerektiğini söyleyip durur.

Geet son basamağa kadar normal gelip birden tuhaf bir şekilde dönmeye başlar ve kendini yerde bulur. Düşme sahnesinin biraz garip olduğunun altını çizelim. Yere düşen Geet acı çekiyordur. Büyükanne gelip Geet’e dizine yatırır. Geet’in acı çektiği bir hayli belli oluyordur. Sesleri duyan Dev koşarak gelir. Ambulansı arayıp hastaneye giderler.

Hastaneye gidince büyükannenin iki gözü iki çeşme ağlıyordur. Dev ona destek olmaya çalışır. Annie’ye haber verilir. O da bir hayli korku içinde hastaneye gelmiş büyükannesine ve Dev abisine sarılınca o da ağlamaya başlamıştır.

Bu arada Dev Maan’ı da arayıp durumdan haberdar edecektir. Dev Geet’in merdivenlerden düştüğünü söyler. Korku içinde Maan arabasına atlayıp hastaneye ulaşmaya çalışır.

Maan hastaneye geldiğinde doktorda aileyi bilgilendiiyordur. Geet ‘in iyi olduğunu ama bebeği kaybettiklerini açıklar. Bebeğin öldüğünü Maan da duymuştur. Büyükanne hıçkırarak Maan’a sarılır.

Maan uzaktan Geet’e bakar. Doktor Geet’in bebeğini kaybettiğinden haberi olduğun söyler.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.