Yaralı Kalbim – Geet 52. Bölüm 28 Mart Pazar | Yaralı Kalbim 52. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim – Geet 52. Bölüm 28 Mart Pazar | Yaralı Kalbim 52. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kiltleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 52. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 52. bölüm özeti

Geet merdivenlerden düşerek bebeğini kaybetmişti. Onun gibi şokta olan biri daha vardır. O da Maan. Maan Geet’in yanında metanetli durmaya çalışır. Maan büyükannesinin yanına gidince kendini bırakıp ağlamaya başlar. Maan, Geet’in yanına gelir. Elini uzatıp yanında olduğunu hissettirir. Geet şok içinde öylece bakıyordur. Maan’ın geldiğini fark edip gözyaşlarını bırakır. Geet Maan’a sımsıkı sarılıp hıçkırarak ağlamaya başlar. Maan’da gözyaşlarını tutamaz. Geet çocuğunu koruyamamanın sancısını çekerken Maan’da yanlarında olamamanın verdiği acıyla çift birbirinin omzunda ağlar. Odaya giren büyükanne ve Annie’de gözyaşlarına hakim olamazlar. Nede tüm bunlar bizim başımıza geldi diye düşünmeye başlarlar. Büyükanne Geet’e sarılır. Yalnız olmadığını tüm bunların üstünden birlikte geleceklerini söyler.

Artık hastaneden çıkma zamanı gelmiştir. Her ne kadar intikam isteyen Arjun da Kurana ailesinden birine zarar geldi mi aynı üzüntüyü o da yaşamaktadır. Bu yüzden evi arayıp Geet’in durumunu öğrenmek ister. Geet eve gelince çocuk odasını görür. Oda da geçirdiği zamanlar aklına gelir ve daha fazla duramayarak odayı terk eder. Geet yatağında ağlıyordur. Yanında da Maan vardır. Maan Geet’e destek olmaya çalışır.

Büyükanne Geet ve Maan için endişeleniyordur. Bu yüzden Dev ve Annie ile bu durumu konuşur. Geet ve Maan’ın dikkatini dağıtmak için her şeyin normal düzende devam etmesini ister. Büyük anne bir dur insanların acısını da yaşamaya hakkı var. Sabah Maan uyandığında yanında Geet’i göremeyince merak edip evin içinde onu aramaya başlar. Geet çocuk odasında yatıyordur. Maan’dan önce onu bulan Dev olur. Dev Geet ile üzüntüsünü paylaşır. Dev yine Geet ile konuşurken arkasında korkuluk gibi Maan dikilir. Dev odadan çıkarken yine Maan ile karşılaşır. Maan Geet’in ağzını adına almaması gerektiğini söyler.

Adi Maan’ın toplantılarını iptal etmiştir. Büyükanne duruma müdahale edip Maan’ı ofise yollar.

Romeo da soluğu Arjun’un yanında alır. Bu tehlikeli mafya adamının Annie’ye yakınlaşmaya çalışmasından rahatsız olduğunu belli eder. Arjun da bu durumla ilgilenemeyeceğini söyler. Daha sonra Annie de yanındayken Sangram yanlarına ellinde çiçeklerle gelir. Arjun Sangram’a hareketlerinin yanlış odluğunu söyleyince adam belindeki silahı çıkartıp Arjun’a yönlendirir. Herkes birden bu tavır karşısında şoke olur. Arjun ondan korkmadığını Annie’nin zor zamanlardan geçtiğini söyleyince adam silahını indirip neden baştan söylemiyorsun gibi bir tavır takınır.

Büyükanne Geet’e ısrar etmiş ama evden bir türlü dışarı çıkaramamıştır. Bu yüzden Maan’ı arayıp birlikte plan yaparlar. Geet Maan’ın yemeğini ofise götürmek zorunda kalır. Geet ofise gidince Maan onu orada tutmak için dosyalarla ilgili bir şeyler sorar ve daha sonra birlikte eve dönerler.

Geet eve dönünce yine odasına kapanıp ağlamaya devam eder. Maan Geet’in daha fazla üzülmemesi için çocuk odasını toplatmaya karar verir. Dev bu manzarayı görünce abisini uyarmaya karar verir. Maan Dev’i dinlemez ve tekrar Geet’in adını ağzına almamasını tembihler. Dev ise Maan’ın yanlış yaptığını tğm bunların yanlış tepebileceğini düşünür.

Annie’nin ise Sangram ile başı derttedir. Sangram Annie ile bir türlü kahve içme randevusu alamamış bu yüzden adamlarına ofise masa ve sandalye getirtip ofisin orta yerinde Annie ile kahve içeceğini söyler. Annie ise bu duruma son vermek için Sangram’ın yüzüne karşı düm dük başkasını sevdiğini söyler. Sangram bu çıkışa şaşırıp geri gider.

Hastane dönüşü Geet çocuk odasına girer. Girince de odayı bomboş görünce sinirleri bozulur. Maan’ı çocuğunun hatıralarını yok emekle suçlar. Dev’in dediği çıkar. Geet bu duruma daha da üzülür.

Sngram Arjun’un ağzından Nitya’ya mesaj atar. Nitya Arjun’u beklerken karşısına Sangram çıkar. Sangram Türk dizilerinde de olan klasik planından bahseder. Nitra’ya sen Arjun’u istiyorsun bende Annie’ye repliğini yapar. Nitra ilk başta bu teklifi kabul etmez. Çünkü hanımefendi Arjun’un da kendisinden hoşlandığını Annie’nin Arjun’a olan aşkının tek taraflı olduğu kanısına varır.

Geet, Maan’dan kaçmaya başlar. Onunla aynı yerde kalmak istemez. Maan derdini ona da anlatır. Çok acı çektiğini gördüğünü ve aynı acıyı kendisinin de çektiğini anlatır. Geet Maan’ı gözyaşları içerisinde dinler.

Bu arada Geet’e yetimhaneden bir telefon gelir. Maan’ın yaptığı bağış sonrasında ikiliyi yetimhaneye beklediklerini etkinlik yapacaklarını söylerler. Geet gitmek için Maan’ı bekler. Büyükanne Maan’ı aramış ama ulaşamamıştır. Bu durumu da Geet’e haber veremeden dışarı çıkması gerekmiştir. Geet’i yetimhaneye götürecek kişi Dev olur. ikisi birlikte yetimhaneye giderler. Geet çocuklarla eğlenir. Kafası burada biraz dağılmış çocuklarla ilgilenmek ona iyi gelmiştir. Dev de Geet’in son halini mutlulukla izler.

Nitra ise Sangram’ın teklifini kabul eder. Arjun ile toplantıya giderken Annie’ye farklı bir adres verir. O adreste Sangram Annie’yi beklemektedir. Sangram oteli kapattırmış masaları süslemiş ve Annie ile özel bir yemek yiyecektir. Sangram özür diler ve Annie ile arkadaş olmak istediğini belirtir. Saf Annie de Sangram’ın bu tavrını dostça bulur ve kabul eder.

Annie ve Sangram ofise gidip düğün organizasyon işiyle ilgili çalışınca Arjun ve Nitra’nın dikkatini çekerler. Nitra ikisinin arasında bir şeyler olduğu imasında bulunur. Nitra da Sangram’ı yalnız yakalayıp onu tebrik eder.

Maan eve gelince Geet’i merak eder. Büyükanne de Geet’i en son evde gördüğünü yetimhaneye gitmek için seni bekliyordu der. O sırada Geet ve Dev beraber kapıdan girerler. Yine Maan Dev’e nefret dolu bakışlarla bakar. Geet ise bir açıklama yapmadan odasına geçer. Maan da bu olayın üstünde çok durmaz.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.