Yaralı Kuşlar 25. bölüm tek parça full HD izle - 3 Mayıs Cuma

Yaralı Kuşlar 25. bölüm tek parça full HD izle - 3 Mayıs Cuma
Kanal D ekranlarının en çok takip edilen dizilerinden Yaralı Kuşlar 25. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Yaralı Kuşlar 3 Mayıs Cuma günü yayınlanan bölümüne dair detaylar haberimizde.

Günlük dizilerin söz sahibi Yaralı Kuşlar dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Gizem Arıkan ve Ali Yasin Özegemen başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve uzun süredir gündemden düşmeyen Yaralı Kuşlar'nın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Yaralı Kuşlar 25. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Yaralı Kuşlar 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Yaralı Kuşlar 25. bölüm özeti
Levent ve Meryem'in bağ evine giderken kaza geçirdiğini bilmeyen Ulviye ve konaktaki herkes, Levent'i arar. Ancak hiç kimse ne Meryem'e ne de Levent'e ulaşabilir. Ulviye, Bahadır'ın bir şeyler sakladığını düşünür ama Bahadır da kardeşi Levent'in nerede olduğunu bilmez. Melis ise Levent ve Meryem'in bağ evine gitmediğini öğrenir. Levent ve Meryem'in kaldıkları evde ise kötü bir gelişme daha yaşanır. 

Kanal D Yaralı Kuşlar 25. bölüm full tek parça HD izle
Hafta içi dizilerinin en çok izlenenlerinden biri olan Yaralı Kuşlar 25. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Yaralı Kuşlar'ın 25.. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Yaralı Kuşlar 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Yaralı Kuşlar 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Yaralı Kuşlar oyuncuları
Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır),Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Hasan), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı),Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta),Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz) gibi birbirinden yetenekli isim yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.