Yasak Elma'da şoke eden öpüşme sahnesi! Sevişme sonrası...

Yasak Elma'da şoke eden öpüşme sahnesi! Sevişme sonrası...
FOX TV'nin en popüler dizilerinden Yasak Elma'nın 26. bölümünde çok konuşulacak öpüşme sahnesi. Daha önce sevişme sahnesi ile gündeme gelen dizide bomba patlıyor

Yıldız ve Kemal'in yakınlaşması fitili de ateşliyor. Son bölümü ile izleyenleri kendine hayran bırakan Yasak Elma öpüşme sahnesi ile yeni haftaya damga vuracak. Eşini eski sevgilisi Kemal ile aldatan Yıldız'ın öpüşme anları reytingleri de fırlatacak gibi görünüyor. Eski karısı Ender'in de Alihan ile evlendiğini duyan Halit adeta çıldırdı. Peki Yasak Elma 26. bölüm özeti nasıl? İşte bugüne dair detaylar ve öpüşme sahnesi hakkındaki gelişmeler...

Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Onur Tuna, Sevda Erginci'nin yer aldığı Yasak Emla'da değişen dengeler sonrası yaşanacak her detay izleyicileri meraklandırıyor. Alihan ile Ender'in evlilik duyurusu sonrasında birçok şey değişecek gibi görünüyor.

Alihan'ın Zeynep'e evlenme teklifi ettiği sırada Ender geliyor ve Alihan'la evlendiklerini açıklıyor. Zeynep yaşadığı hayal kırıklığıyla yıkılıyor. Ender ve Alihan'ın evlilik haberi sonrasında ise Halit yeni planlar yapıyor.

Kemal ile aldatıyor!
Şirkette hisselerin yönetimini almak isteyen Ender'e karşı Halit, Zerrin'le birlikte karşı hamle yapıyor. Yönetim kurulu toplantısında Zerrin babasından kalan hisseleri Halit'e devrettiğini açıklıyor. Diğer yandan ise Halit'in eşi Yıldız ise kocasını eski şöförü Kemal'le aldatıyor.

Yasak Elma 26. bölüm özeti
 Alihan ve Ender’in evlenmesi bomba etkisi yaratır. Herkes bu evliliğin nasıl olduğunu merak ederken, Zerrin’in kalbi olanlara dayanmaz. Zeynep Alihan’ı tamamen hayatından çıkarmaya kararlıdır ve açıklamalarını dinlemez. Ender, sonunda istediği intikamı almıştır. Sırada şirketi ele geçirmek vardır. Ender ve Alihan, Halit’in elindeki kozu bilmeden zafere koştuklarını zannederler.

Halit'ten büyük şok!
Yasak Elma'nın 26. yeni bölümüne Alihan ve Ender'in evlilikleri damga vuracak. Alihan ve Ender yeni bölümde evleniyor. Ender'in evlilik cüzdanını gösterdiği Zeynep ise büyük bir şok yaşıyor. Ender yeni eşi Alihan'la herkese birlikte Halit'e savaş açıyor. Şirketin yönetim kurulu toplantısında Alihan ve Ender ikilisi sermaye arttırımı yapmak istiyor. Ancak Zerrin babasından kalan hisselerin kontrolünü Alihan'dan alarak Halit'e devrettiğini açıklıyor. Bu hamle karşısında Ender'in planları suya düşüyor. Halit ise şirketin yeni eş başkanını açıklayınca, Ender ve Alihan ikinci bir şok daha yaşıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.