Yasak Elma dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni fragman izle

Yasak Elma dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni fragman izle
FOX TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Yasak Elma'nın yeni sezondaki ikinci bölümüne ait fragaman yayınlandı. İzleyicilerinin merak içinde kaldığı yeni bölümde yolları kesişen Zeynep ve Alihan arasında ne yaşanacağı büyük bir heyecan katıyor. Peki Yasak Elma'nın yayınlanan fragmanında neler olacak? İşte detaylar...

Yeni sezona dün akşamki bölümüyle merhaba diyen Yasak Elma'nın 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Talat Bulut'un taciz kostüm şefini taciz ettiği iddiasıyla gündeme gelen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Ender karşısında dayanamayan ve evi terk eden Yıldız'ın bu hareketi Alihan ile Zeynep'in birlikteliğine bomba etkisi yaptı. Ablasının peşinden ayrılmak istemeyen Zeynep yeni işinin ilk gününde Alihan'ı gördü. İki aşığın arasında neler yaşanacağı konusundaki tüyo da fragmanda yer alıyor .Alihan'ın Zeynep için her şeyi yaptığına tanıklık ediyoruz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Yıldız, Şengül’ün ihanetiyle sarsıldı. Halit’e sürekli kendini ispat etmek zorunda olması onu çok yordu. Ender’le olan savaşını kaybettiğine inanarak evliliğiyle ilgili önemli bir karar aldı. Zeynep ise Yıldız’ın aldığı karardan habersiz Amerika’ya vardı. Alihan Zeynep’e yetişememesinin üzüntüsünü yaşarken Zeynep’i geri kazanmanın yollarını aradı.

yasak elma 13. bölüm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.