Yemekteyiz 10-14 Aralık Finali | Kim birinci oldu?

Yemekteyiz 10-14 Aralık Finali | Kim birinci oldu?
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının 10-14 Aralık haftasındaki heyecanı final bölümü ile sürüyor. Peki kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? İşte detaylar...

Türkiye'nin en lezzetli yemek programlarından biri olan Yemekteyiz'de 39. hafta heyecanı sona eriyor. Yarışmacılar kimi zaman neşeli bazen de gergin anlar yaşarken büyük ödülü kazanmak için de mücadele verdi. Birbirinden iddialı menülerin yarıştığı programda ilk günden bu yana çekişme vardı. Son günde Figen Yücetepe yarışacak ve ardından Yemekteyiz 10-14 Aralık finali birincisi belli olacak.

Yemekteyiz 10-14 Aralık Finali saat kaçta?
TV8'in en çok izlenen yayınlarının başında gelen Yemekteyiz final bölümü ile televizyonda olacak. Büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma saat 15.15'te başlayacak.

Yemekteyiz 10-14 Aralık'ta kimler yarıştı?
Çok konuşulan yarışmacılarıyla gündemde olan Yemekteyiz'in ilk günkü ismi Pakize Baş'tı. İkinci gün ise Burak Bakkal yarışmıştı. Üçüncü gün Nazmiye Akkömür marifetlerini sergilemişti. Dördüncü günde ise Yavuz Azap yemeklerini beğendirmeye çalıştı. Son günde de Figen Yücetepe en yüksek puanı alabilmek adına gayret gösterdi.

Yemekteyiz 10-14 Aralık kim birinci oldu?
Beş yarışmacının kendi günlerinde farklı farklı gündemler vardı. Pakize Hanım'ın menüsü, Burak Bey'in genç yaşına rağmen iyi bir iş çıkarması, Nazmiye Hanım'ın kendisi gibi hamarat yemekleri ve Yavuz Bey'in sofrası kıyasıya yarıştı. Figen Hanım'ın performansı belirleyici bir rol oynayacak. Onur Büyüktopçu'nun sorularına verilen cevaplar da haftanın birincisini tayin edecek. Birinci açıklandıktan sonra sayfamızda yer alacak.

pakize baş yemekteyiz

yemekteyiz pakize baş


pakize baş fotoğrafları

yemekteyiz burak bakkal kimdir

nazmiye akkömür kimdir


yavuz azap kimdir

yemekteyiz figen yücetepe kimdir

TV8
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da %30 hissesini satın aldığı kanal, %70'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.