Yemekteyiz 10 Eylül Salı | Müzeyyen Eser Altaç kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 10 Eylül Salı | Müzeyyen Eser Altaç kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Seda Sayan'ın sunduğu Yemekteyiz programının 3 Eylül Salı günü ekranlara gelecek olan 17. bölümünde Müzeyyen Eser Altaç yarışacak. Peki kendisi kaç puan aldı ve menüsünde hangi yemekler vardı? Detaylar haberimizde.

Dün yayınlanan haftanın ilk gününde Enis Andıç hünerlerini sergilemiş ve puanlarını almıştı. Sırasını geçiren Enis Bey'in ardından bu kez Müzeyyen Eser Altaç'ın evine gidilecek. Müzeyyen Hanım rakip ve rakibelerini ağırlayacak. Gösterdiği performansla da yüksek puan almaya çalışacak. Elinden gelenin en iyisi için hazır olan Müzeyyen Hanım'ın menüsü de merak konusu oldu. Peki bugün Seda Sayan ile Yemekteyiz'de neler yaşandı? İşte 10 Eylül 2019 Salı puan durumu.
 

Müzeyyen Eser Altaç kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Müzeyyen Hanım'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.



yemekteyiz müzeyyen eser altaç

yemekteyiz müzeyyen eser altaç



yemekteyiz ebru eğinlioğlu

ebru eğinlioğlu

yemekteyiz neşe kır

yemekteyiz yıldız aydoğdu

yemekteyiz enis andaç


Müzeyyen Eser Altaç'ın menüsünde hangi yemekler vardı?

Rakiplerine karşı üstünlük kurmak ve evinde olmanın psikolojik üstünlüğünü de kullanmak isteyen Müzeyyen Hanım'ın menüsündeki yemekler açıklandıktan sonra bu sayfada olacak.

 


Seda Sayan ile Yemekteyiz 10 Eylül Salı özeti ve fragmanı

Instagram üzerinden yayınlanan Yemekteyiz fragmanın göre bölüm özeti şu şekilde; Müzeyyen Hanım alışveriş serüvenine hızlı bir giriş yaptı ve Enis Bey'e taş attı. 'Ona nasıl helva yapılır göstereceğim' diyen güzel yarışmacı etlerden alışverişine başladı. Seda Sayan puan verme konusunda yarışmacıların takındığı tavırları eleştirdi ve "Adamın canına okurum" ifadelerini kullandı. Enis Bey patlama yaşıyor. Yıldız Hanım'a "Böreğimi ister yerim ister yemem. size mi hesap vereceğiz" çıkışı yaptıktan sonra da Neşe Hanım'a; "Siz sınıfta eğitimcisiniz. Burada beni eğitmeye kalkamazsınız" diyor. Seda Sayan bugüne kadar göstermediği şekilde bir tepki ile ortamı dağıtıyor. Müzeyyen Eser Altaç'ın günü bugün saat 16.00'da TV8'de.

 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.