Yemekteyiz 10 Ocak Perşembe İzle! Kim yarıştı hangi yemekleri yaptı

Yemekteyiz 10 Ocak Perşembe İzle! Kim yarıştı hangi yemekleri yaptı
TV8'de hafta içi ekranlara gelen Yemekteyiz'de ikinci yarışmacı bugün ter dökecek. Peki 10 Ocak Perşembe günü kim yarıştı ve hangi yemekleri yaptı? İşte detaylar...

Onur Büyüktopçu'nun keyifli sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'in yeni bölümleri sürpriz bir şekilde dün yayınlanmaya başladı. 2019'un ilk haftasındaki yarışmacılar Dimitra İçyüz, Gökçe Güler, İclal Aslan, Yılmaz Kardaş ve Hasan Mert Tüysüz oldu. İlk gün Dimitra Hanım marifetlerini sergilerken bugün de Gökçe Güler sunumunu yapacak ve puan toplamaya çalışacak. 

Yemek konusunda en güzel fikirlerin verildiği Yemekteyiz'de izleyiciler yeni günü sabırsızlıkla bekliyor. Özellikle ev hanımları hazırlanan menülerden kendilerine fikirler üretip yeri geldiğinde eleştiriler de gerçekleştiriyor. Erkeklerin de makul ölçüde izleyip katıldığı programın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu. Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde tüm soruların cevaplarını bulabileceksiniz.

Yemekteyiz 10 Ocak Perşembe yarışmacısı kim?
Bugün TV8 ekranlarından yayınlanacak olan Yemekteyiz'de haftanın ikinci yarışmacısı Gökçe Güler. Programda sadece yemek hazırlamak değil, sunum yapmak ve alışverişi de zamanında yapıp en iyi şekilde diğer yarışmacıların önüne getirmek gerekiyor. İzleyiciler şimdiden Yemekteyiz'in ikinci gün yarışmacısı kim? sorusunu da sormaya başladı.

Yemekteyiz 10 Ocak Salı İzle
Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'i izlemek isteyen okuyucularımız için birçok yöntem bulunmaktadır. Bunlardan ilki tv8.com.tr üzerinden canlı yayın sekmesine tıklamaktır. İnternet haricinde telefon ve tabletlerinizdeki uygulamalar üzerinden de Yemekteyiz programını izleyebilrisiniz.

yemekteyiz dimitra içyüz kimdir

yemekteyiz gökçe güler kimdir

yemekteyiz iclal aslan kimdir

yemekteyiz yılmaz kardaş kimdir

hasan mert tüysüz kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.