Yemekteyiz 11 Aralık Salı İzle! Kim yarıştı hangi yemekleri yaptı

Yemekteyiz 11 Aralık Salı İzle! Kim yarıştı hangi yemekleri yaptı
TV8'de hafta içi ekranlara gelen Yemekteyiz'in yeni haftasındaki ikinci yarışmacısı bugün ter dökecek. Peki 11 Aralık Salı günü kim yarıştı ve hangi yemekleri yaptı? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan ve her hafta büyük bir heyecanı ekranlara getiren Yemekteyiz'de dün Pakize Baş yarışmış ve sırasını atlatmıştı. Menüsü tartışma konusu haline gelen ve hakkında çok yorum yapılan Baş'ın ardından bu kez kimin yarışacağı merak ediliyor. TV8 yayın akışı içerisinde önemli bir yer tutan Yemekteyiz programında bugün kim yarışacak ve hangi yemekleri hazırladı? Detaylar haberimizde...

Onur Büyüktopçu'nun keyifli sunumuyla ekranlara taşınan Yemekteyiz'de izleyiciler yeni günü sabırsızlıkla bekliyor. Özellikle ev hanımları hazırlanan menülerden kendilerine fikirler üretip yeri geldiğinde eleştiriler de gerçekleştiriyor. Erkeklerin de makul ölçüde izleyip katıldığı programın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu. Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde tüm soruların cevaplarını bulabileceksiniz.

Yemekteyiz 11 Aralık Salı yarışmacısı kim?
Bugün TV8 ekranlarından yayınlanacak olan Yemekteyiz'de haftanın ikinci yarışmacısı Burak Bakkal oldu. Hazırlayacağı menü şimdiden beklenen genç yarışmacının performansı bakalım ne ölçüde tatmin edecek. Çünkü programda sadece yemek hazırlamak değil, sunum yapmak ve alışverişi de zamanında yapıp en iyi şekilde diğer yarışmacıların önüne getirmek gerekiyor. İzleyiciler şimdiden Burak Bakkal kimdir? sorusunu da sormaya başladı.

Burak Bakkal ne yemek yaptı?
Yemekteyiz'in ikinci yarışmacısı Burak Bakkal'ın hazırladığı menü program sonrasında bu sayfa üzerinden yayınlanacaktır.

Yemekteyiz 11 Aralık Salı İzle
Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'i izlemek isteyen okuyucularımız için birçok yöntem bulunmaktadır. Bunlardan ilki tv8.com.tr üzerinden canlı yayın sekmesine tıklamaktır. İnternet haricinde telefon ve tabletlerinizdeki uygulamalar üzerinden de Yemekteyiz programını izleyebilrisiniz.

pakize baş yemekteyiz

yemekteyiz pakize baş


pakize baş fotoğrafları

yemekteyiz burak bakkal kimdir

nazmiye akkömür kimdir


yavuz azap kimdir

yemekteyiz figen yücetepe kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum