Yemekteyiz 11 Eylül Çarşamba | Neşe Kır kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 11 Eylül Çarşamba | Neşe Kır kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Seda Sayan'ın sunduğu Yemekteyiz programının 11 Eylül Çarşamba günü ekranlara gelecek olan 18. bölümünde Neşe Kır yarışacak. Peki kendisi kaç puan aldı ve menüsünde hangi yemekler vardı? Detaylar haberimizde.

Dün yayınlanan haftanın ikinci gününde Müzeyyen Eser Antaç hünerlerini sergilemiş ve puanlarını almıştı. Sırasını geçiren Enis Andıç ve Müzeyyen Eser Altaç'ın ardından bu kez Neşe Kır'ın evine gidilecek. Neşe Hanım rakip ve rakibelerini ağırlayacak. Gösterdiği performansla da yüksek puan almaya çalışacak. Elinden gelenin en iyisi için hazır olan Neşe Hanım'ın menüsü de merak konusu oldu. Peki bugün Seda Sayan ile Yemekteyiz'de neler yaşandı? İşte 11 Eylül 2019 Çarşamba puan durumu.
 

Neşe Kır kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Neşe Hanım'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.



yemekteyiz Neşe Kır

yemekteyiz Neşe Kır



yemekteyiz ebru eğinlioğlu

ebru eğinlioğlu

yemekteyiz neşe kır

yemekteyiz yıldız aydoğdu

yemekteyiz enis andaç


Neşe Kır'ın menüsünde hangi yemekler vardı?

Rakiplerine karşı üstünlük kurmak ve evinde olmanın psikolojik üstünlüğünü de kullanmak isteyen Neşe Hanım'ın menüsündeki yemekler açıklandıktan sonra bu sayfada olacak.

 


Seda Sayan ile Yemekteyiz 11 Eylül Çarşamba özeti ve fragmanı

Alışverişini hızlı bir şekilde tamamlıyor Neşe Hanım. Seda Hanım'ın "Ben tuzluk muyum?" tepkisi dikkat çekiyor. Seda Sayan patates de soyuyor. Enis Bey fırtınası esiyor masada. 4'ünüzle değil, 40'ınızla baş ederim tepkisi gösteriyor. Ayrıca yemek için yaptığı "Mantarı nerede?" sorusuna Neşe Hanım; "Mantar siz olabilir misiniz" diyor. Yağlı börek tartışması bugün de yaşanacak.Neşe Kır'ın günü bugün saat 16.00'da TV8'de.
 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.