Yemekteyiz 11 Kasım Pazartesi | Ali Yiğit kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 11 Kasım Pazartesi | Ali Yiğit kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Yemekteyiz'in Bursa'dan yayınlanacak haftasında ilk yarışmacı Ali Yiğit oldu. Haftanın tek erkek yarışmacısı olan Ali Bey'in hazırladığı yemekler, menüsü ve aldığı puanlar merak ediliyor. İşte yanıtı.

Seda Sayan'ın renkli ve eğlenceli sunumuyla yeni bir haftaya başlayan Yemekteyiz bu hafta Bursa'da. İskenderin ve kestane şekerinin yanısıra pek çok kültel ve tarihi öğenin başkenti olan Bursa'dan yarışmaya katılan isimler, hünerlerini sergileyecek ve 10 bin liralık ödülün sahibi olabilmek için yarışacak. O yarışmacıların ilki Ali Yiğit. İlk gün mutfakta ter döken Ali Bey'e eleştiriler eksik olmayacak ancak eğlenceli anlar da yaşanacak. Peki Ali Yiğit kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı? Detaylar haberimizde.

Ali Yiğit kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Ali Bey'in alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.

 

Ali Yiğit'ın menüsünde hangi yemekler vardı?

Ali Bey'in menüsündeki yemekler haberimizde olacak.

 


 

Yemekteyiz Remziye Erkeç (Ergeç) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz İkbal Özdem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Zeynep Bağdatlı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Tülay Kaçıra kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Ali Yiğit kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı


 


Seda Sayan ile Yemekteyiz 11 Kasım Pazartesi özeti ve fragmanı

Büyük bir izdihamla karşılaşan Seda Sayan'ın ilk adresi Ali Bey'in evi oldu. Ali Yiğit; 'Çıldıracaklar' sözüyle karşıladı izleyenleri. Hafta fragmanının yayınlandığı videoda Ali Bey'in günü izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Hararetli tartışmaların yaşandığı beş günün ilki için 16:00'da TV8 ekranlarına geçin.


 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.