Yemekteyiz 13 Eylül Cuma | Ebru Eğinlioğlu kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 13 Eylül Cuma | Ebru Eğinlioğlu kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Seda Sayan'ın sunduğu Yemekteyiz programının 13 Eylül Cuma günü ekranlara gelecek olan 20. bölümünde Yıldız Aydoğdu yarışacak. Peki kendisi kaç puan aldı ve menüsünde hangi yemekler vardı? Detaylar haberimizde.

Dün yayınlanan haftanın dördüncü gününde Yıldız Aydoğdu hünerlerini sergilemiş ve puanlarını almıştı. Sırasını geçiren Enis Andıç, Müzeyyen Eser Altaç,Neşe Kır ve Yıldız Aydoğdu'nun ardından final gününde Ebru Eğinlioğlu'nun evine gidilecek. Ebru Hanım rakip ve rakibelerini ağırlayacak. Gösterdiği performansla da yüksek puan almaya çalışacak. Elinden gelenin en iyisi için hazır olan Ebru Eğinlioğlu'nun menüsü de merak konusu oldu. Peki bugün Seda Sayan'la Yemekteyiz'de neler yaşandı? İşte 13 Eylül 2019 Cuma puan durumu.
 

Ebru Eğinlioğlu kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Ebru Hanım'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.



yemekteyiz ebru eğinlioğlu

ebru eğinlioğlu



yemekteyiz Ebru Eğinlioğlu

yemekteyiz Ebru Eğinlioğlu

yemekteyiz Neşe Kır

yemekteyiz Ebru Eğinlioğlu

yemekteyiz enis andaç


Ebru Eğinlioğlu'nun menüsünde hangi yemekler vardı?

Rakiplerine karşı üstünlük kurmak ve evinde olmanın psikolojik üstünlüğünü de kullanmak isteyen Ebru Hanım'ın menüsündeki yemekler açıklandıktan sonra bu sayfada olacak.

 


Seda Sayan ile Yemekteyiz 13 Eylül Cuma özeti ve fragmanı

Ebru Hanım'ın alışverişe çıtkığı şapka dikkat çekti. Mutfağa giren güzel yarışmacı "Bir köfte ile doyuyoruz" dedi. Seda Sayan'ın kendisine yönelttiği; "En son ne zaman yemek yaptın?" sorusuna ise "3 sene önce sanırım" cevabını verdi. Enis Bey'in yemekleri beğenmeyenlere; "Vallahi siz teşkilatsınız sözü" herkesi şoke etti. Yemekteyiz final bölümü ile bugün TV8'de.

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.