Yemekteyiz 14-18 Ekim yarışmacıları kimdir? İsimleri ve Instagram hesapları

Yemekteyiz 14-18 Ekim yarışmacıları kimdir? İsimleri ve Instagram hesapları
TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı 5 yarışmacı en yüksek puanı alabilmek için mücadele verecek. Peki Seda Sayan ile Yemekteyiz 14-18 Ekim yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde.

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan ve ekibinin büyük bir keyifle izleyicilere sunduğu Yemekteyiz'de dün akşam sona eren 7-11 Ekim Gaziantep haftasında Selda Öztürk birinciliği elde etti. Ardından da yeni bölüm fragmanı TV8 resmi sitesinden yayınlandı. Beş kadın ve bir de erkek yarışmacının boy göstereceği haftada kendilerine dair bilgiler merakla öğrenilmek isteniyor. Yemekteyiz 14-18 Ekim yarışmacıları kimdir? sorusunu sizler için derledik.
 


Yemekteyiz 14-18 Ekim yarışmacıları kimdir?

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlanan Yemekteyiz, yepyeni heyecanıyla ekranlarda olacak. 10 bin lira ödüllü yarışmada kimin birinciliği elde edeceği de merakla bekleniyor. Son haftada diskalifiyenin de yaşandığı programda nelerin yaşanacağı da araştırılıyor. Yemekteyiz 14-18 Ekim yarışmacıları açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

yemekteyiz bilge öğüt

yemekteyiz aşkın boz

yemekteyiz sevda çekin

yemekteyiz nebiye yanık şat

yemekteyiz ekrem semetay


Yemekteyiz 7-11 Ekim haftasında neler oldu?

Geçtiğimiz hafta sırasıyla Selda Öztürk, Şenel Oğuz, Ayaz Mehmet Kaya, Fatma Vanlıoğlu ve Aycan Polat yarıştı. Kıyasıya geçen maratonun ardından pazartesi günü yarışmacısı Selda Öztürk 10 bin lira ödülü kazandı. Tavırları ve sözleri sebebiyle Seda Sayan tarafından diskalifiye edilen Ayaz Mehmet Kaya da haftaya damga vurdu. 

şenel oğuz yemekteyiz

Şenel Oğuz haftanın en çok araştırılan yarışmacılarından biriydi. Belki de en fazlası. Güzelliği ile dikkat çekerken menüsündeki zorluk ve el becerisi ile de kendini gösterdi. Üstüne gelen rakiplerini sindirmeyi de başaran Şenel Hanım, kılpayı birinciliği kaçırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.