Yemekteyiz 14-18 Ocak yarışmacıları kim? TV8 yayın bilgileri

Yemekteyiz 14-18 Ocak yarışmacıları kim? TV8 yayın bilgileri
Ekranların lezzetli programı Yemekteyiz'in yeni haftada yarışacak isimleri merak ediliyor. Peki Yemekteyiz 14-18 Ocak yarışmacıları kim? İşte detaylar...

Yeni yılın ilk yarışmacılarının yarıştığı Yemekteyiz'de geçen hafta şaşırtıcı bir gelişme yaşanmış ve çarşamba günü başlayan bölümler pazar finali ile sona ermişti. Yeni hafta heyecanı ile izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Yemekteyiz'de farklı karakterde beş yarışmacı yine ter dökecek. Binlerce kişi şimdiden program saatini beklerken sabırsız.

Geride kalan haftada hararetli tartışmaları geride bırakan ve sonunda iki kişinin ödül kazandığı Yemekteyiz'in 14 Ocak - 18 Ocak yarışmacıları merak ediliyor. Birbirinden iddialı isimlerle yeni haftaya başlayacak olan fenomen yarışmada bakalım kimler ön plana çıkacak. Peki Yemekteyiz'in yeni haftasına denk gelen 14 Ocak - 18 Ocak tarihlerinde yer alacak yarışmacılar kim?

Yemekteyiz'in geçen haftaki yarışmacıları Dimitra İçyüz, Gökçe Güler, İclal Aslan, Yılmaz Kardaş ve Hasan Mert Tüysüz'dü. Haftanın birincisi kıran kırana giden bir yarış sonucunda belli olmuş ve İclal Aslan 10 bin liralık büyük ödülü paylaşmıştı.

Yemekteyiz 14-18 Ocak yarışmacıları kim?
Pazartesi günü 15.15'te yayınlanmaya başlayacak olan Yemekteyiz'de son haftanın özeti verilecek. Ardından da 15.45'te yeni bölüm başlayacak. TV8 yayın akışı içerisinde önemli bir yer kaplayan ve reyting sonuçlarında iyi sonuçlar elde eden yayın ilgiyle izleniyor. Yarışmacılarla ilgili bilgiler haberimizde yer alacak.

Geçen hafta yarışmacılarına kısa bir göza atalım...
yemekteyiz dimitra içyüz kimdir

yemekteyiz gökçe güler kimdir

yemekteyiz iclal aslan kimdir

yemekteyiz yılmaz kardaş kimdir

hasan mert tüysüz kimdir

TV8
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da %30 hissesini satın aldığı kanal, %70'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.