Yemekteyiz 15 Kasım Cuma | İkbal Özdem kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 15 Kasım Cuma | İkbal Özdem kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Seda Sayan'ın sunduğu Yemekteyiz'de final gününe gelindi. Dün Remziye Erkeç'in yarıştığı yarışmada bugün de İkbal Özdem hünerlerini sergileyecek. Peki İkbal Özdem kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı? Detaylar haberimizde.

Seda Sayan'ın renkli ve eğlenceli sunumuyla yeni bir haftaya başlayan Yemekteyiz bu hafta Bursa'da sıra son yarışmacıya geldi. İskenderin ve kestane şekerinin yanısıra pek çok kültel ve tarihi öğenin başkenti olan Bursa'dan yarışmaya katılan isimler, hünerlerini sergileyecek ve 10 bin liralık ödülün sahibi olabilmek için yarışacak. O yarışmacıların sonuncusu İkbal Özdem. Beşinci gün mutfakta ter döken İkbal Hanım'a eleştiriler eksik olmayacak ancak eğlenceli anlar da yaşanacak. Peki İkbal Özdem kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı? Detaylar haberimizde.

 


İkbal Özdem kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde İkbal Hanım''ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.
 


İkbal Özdem'nın menüsünde hangi yemekler vardı?

İkbal Hanım'ın menüsündeki yemekler haberimizde olacak.
 


 

Yemekteyiz Remziye Erkeç (Ergeç) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz İkbal Özdem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz İkbal Özdem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz İkbal Özdem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Ali Yiğit kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı


 


Seda Sayan ile Yemekteyiz 15 Kasım Cuma özeti ve fragmanı

Yemeği lezzetli yapmanın önemli olduğunu söyleyen İkbal Hanım, hem aşçıyım hem gurmeyim sözü ile dikkat çekti. Eşinin de güvenmediği İkbal Özdem alışverişe başladı. Fırını sebebiyle mağduriyet yaşayan İkbal Hanım ağladı. Fırınına vurdu. Ardından da birinci belli olduç Yemekteyiz saat 16:00'da TV8'de.


 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 15 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.