Yemekteyiz 15 Ocak Salı İzle! Ayşegül Kılıç hangi yemekleri yaptı

Yemekteyiz 15 Ocak Salı İzle! Ayşegül Kılıç hangi yemekleri yaptı
TV8'de hafta içi ekranlara gelen Yemekteyiz'de ikinci gün yarışmacı bugün ter dökecek. Peki 15 Ocak Salı günü Ayşegül Kılıç hangi yemekleri yaptı? İşte detaylar...

TV8'de yayınlandığı her bölümle binleri ekran başına toplayan Yemekteyiz yarışmasında bir kadın yarışmacı ile daha birlikteyiz. Ayşegül Kılıç bugün en dikkat çeken isimlerin başındaydı. Güzelliği ve kariyeri ile farklı bir noktadaydı. Yemekteyiz 15 Ocak 2019 Salı programını izleyenler hemen internette Yemekteyiz Ayşegül Kılıç kimdir? sorusunun cevabını aradı. Yemekleri de merak ediliyor elbette.

Yemekteyiz 15 Ocak Salı yarışmacısı kim?
Bugün TV8 ekranlarından yayınlanacak olan Yemekteyiz'de haftanın ikinci yarışmacısı Ayşegül Kılıç. Programda sadece yemek hazırlamak değil, sunum yapmak ve alışverişi de zamanında yapıp en iyi şekilde diğer yarışmacıların önüne getirmek gerekiyor. İzleyiciler şimdiden Yemekteyiz 15 Ocak Salı yarışmacısı kim? sorusunu da sormaya başladı.

yemekteyiz yeliz odabaş kimdir

yemekteyiz ayşegül kılıç kimdir

yemekteyiz sefer onrusal kimdir

yemekteyiz meryem dündar kimdir

yemekteyiz sibel kırlı kimdir

Yemekteyiz 15 Ocak Salı İzle
Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'i izlemek isteyen okuyucularımız için birçok yöntem bulunmaktadır. Bunlardan ilki tv8.com.tr üzerinden canlı yayın sekmesine tıklamaktır. İnternet haricinde telefon ve tabletlerinizdeki uygulamalar üzerinden de Yemekteyiz programını izleyebilrisiniz.

Yemekteyiz’in konusu ne?
Yemekteyiz programı her gün TV8’de yayınlanmaktadır. Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazanıyorlar. Türkiye’de yayınlandığı günden itibaren popüler olmaya başlayan program, sosyolog Zafer Yenal’a göre son yıllarda kamusal ve siyaset alanının Türkiye’de ve dünyanın pek çok yerinde daralması ve özel alana ilginin artması programı popüler hale getiren en önemli unsurdur.

TV8
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da %30 hissesini satın aldığı kanal, %70'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.