Yemekteyiz 16 Ocak Perşembe | Fahrettin Atalay kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 16 Ocak Perşembe | Fahrettin Atalay kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Yemekteyiz'in yeni haftasında dördüncü gün yarışmacı Fahrettin Atalay oldu. Haftanın dördüncü gününde Fahrettin Atalay'ın hazırladığı yemekler, menüsü ve aldığı puanlar merak ediliyor. İşte detaylar...

Yemekteyiz'de yeni başlayan haftanın dördüncü yarışmacısı Fahrettin Atalay oldu. Genç yarışmacı hünerlerini sergileyecek ve kendisini cuma günkü finalde birinciliğe taşıyacak olan performansa imza atmak istiyor. Pazartesiden bugüne tecrübesi ve yorumları ile de dikkat çeken Fahrettin Bey kendisini ispat etmek amacında. Elinden gelenin en iyisi için hazır olan Fahrettin Bey'in menüsü de merak konusu oldu. Peki bugün Seda Sayan ile Yemekteyiz'de neler yaşandı? İşte 15 Ocak 2020 Çarşamba puan durumu.
 


Fahrettin Atalay kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Fahrettin Bey'in alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.



Yemekteyiz Fahrettin Atalay kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Fahrettin Atalay kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz dilşad atınçoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Fahrettin Atalay kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı



yemekteyiz fahrettin atalay


 

Fahrettin Atalay'ın menüsünde hangi yemekler vardı?

Fahrettin Atalay'ın menüsündeki yemekler haberimizde olacak.
 



Seda Sayan ile Yemekteyiz 16 Ocak Perşembe özeti ve fragmanı

Yeni hafta heyecanıyla ilk kez ekranlara gelecek olan Yemekteyiz'de rakip ve rakibelerini ağırlayacak olan Fahrettin Atalay alışverişine başladı. Zaman zaman zorluklar yaşasa da mutfağa girdi ve işe koyuldu. Ardından servisle birlikte eleştiriler ve sert tepkiler yağdı. Puanlamaların adeletsizliği ve yarışmacıların yine eleştiri dozajını yükselttiği Yemekteyiz'in 109. bölümü bugün 16:00'da TV8'de.


 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.