Yemekteyiz 17-21 Aralık yarışmacıları kim? TV8 yayın bilgileri

Yemekteyiz 17-21 Aralık yarışmacıları kim? TV8 yayın bilgileri
Ekranların lezzetli programı Yemekteyiz'in yeni haftada yarışacak isimleri merak ediliyor. Peki Yemekteyiz 17-21 Aralık yarışmacıları kim? İşte detaylar...

TV8'de yayınlandığı her bölümle binlerce kişi tarafından takip edilen Yemekteyiz'in yeni haftasında kimlerin yarışacağı merak konusu haline geldi. Birbirinden güzel, yakışıklı, iddialı ve bir o kadar da çetin ceviz yarışmacılar büyük ödülü kazanabilmek adına mücadele verecek. Peki Yemekteyiz'in 40. haftasına denk gelen 17-21 Aralık'ta yer alacak yarışmacılar kim?

Geride kalan haftada Pakize Baş, Burak Bakkal, Nazmiye Akkömür, Yavuz Azap ve Figen Yücetepe yarıştı. Onur Büyüktopçu sunumu ile ekranlara gelen Yemekteyiz'de zaman zaman gergin bir hafta dün sonlandı. Cuma günü yayınlanan Yemekteyiz final bölümü büyük heyecana sahne oldu. Alacakları her puanın kritik bir önem taşıdığı yarışmada kimin birinci olacağı merak ediliyordu. Toplam puanlara göre Nazmiye Akkömür 10 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Yemekteyiz 17-21 Aralık yarışmacıları kim?
Pazartesi günü 15.15'te yayınlanmaya başlayacak olan Yemekteyiz'de cuma gününün özeti yayınlanacak. Ardından da 15.45'te yeni bölüm başlayacak. TV8 yayın akışı içerisinde önemli bir yer kaplayan ve reyting sonuçlarında iyi sonuçlar elde eden yayın ilgiyle izleniyor.

Yemekteyiz 17 Aralık Pazartesi yarışmacısı: Esra Alkan

yemekteyiz esra alkan

Yemekteyiz 18 Aralık Salı yarışmacısı: Ümran Bilkay

yemekteyiz umran bilkay kimdir

Yemekteyiz 19 Aralık Çarşamba yarışmacısı: Osman Bora Kadem

yemekteyiz osman bora kadem kimdir

Yemekteyiz 20 Aralık Perşembe yarışmacısı: Azize Karaköse

Yemekteyiz azize karaköse kimdir

Yemekteyiz 21 Aralık Perşembe yarışmacısı: Mehtap Baycan

mehtap baycan kimdir

pakize baş yemekteyiz

yemekteyiz pakize baş


pakize baş fotoğrafları

yemekteyiz burak bakkal kimdir

nazmiye akkömür kimdir


yavuz azap kimdir

yemekteyiz figen yücetepe kimdir

TV8
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da %30 hissesini satın aldığı kanal, %70'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.