Yemekteyiz 17 Ekim Perşembe | Sevda Çekin kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 17 Ekim Perşembe | Sevda Çekin kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Seda Sayan ile Yemekteyiz hafta finaline doğru giderken 4. gün yarışmacısı Sevda Çekin rakiplerini evinde ağırlayacak. Peki Sevda Çekin hangi yemekleri hazırladı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...

TV8'in renkli yemek yarışması Yemekteyiz'de güzelliği ve yorumlarıyla hafta vuran isimlerden biri olan Sevda Çekin 17 Ekim Perşembe günü performansını sergileyecek. Sırasıyla Nebiye Yanık Şat, Bilge Öğüt ve Ekrem Semetay'ın yarıştığı günlerin ardından yarınki final öncesinde kendisine birincilik getirebilecek puanları almak isteyen Sevda Hanım'ın menüsü ve yemekleri de merak ediliyor. Sevda Çekin kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı? Detaylar haberimizde.

 

Sevda Çekin kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Sevda Hanım'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.



sevda çekin yemekteyiz

sevda çekin fotoğrafları

yemekteyiz bilge öğüt

yemekteyiz aşkın boz

yemekteyiz sevda çekin

yemekteyiz nebiye yanık şat

yemekteyiz ekrem semetay


 


Sevda Çekin'in menüsünde hangi yemekler vardı?

Sevda Hanım'ın menüsündeki yemekler haberimizde olacak.

 


Seda Sayan ile Yemekteyiz 17 Ekim Perşembe özeti ve fragmanı

Nebiye Hanım; 'Bugün fıs çıkacak' iddiasıyla dikkat çekti. Süresi başlayan Sevda Hanım'a çocukları konuk oldu. Birbirinden tatlı yavrularıyla mutfağa giren Sivaslı Sevda Hanım, keman da çaldırdı. Sert eleştirilerden kurtulamayan genç yarışmacıya Nebiye Hanım'dan gelen tepki Seda Sayan'ı da şoke etti. Yemekteyiz 16.00'da TV8'de.
 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.