Yemekteyiz 19 Eylül Perşembe | Batuhan Büyükdere kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 19 Eylül Perşembe | Batuhan Büyükdere kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Seda Sayan'ın sunduğu Yemekteyiz programının 19 Eylül Perşembe günü ekranlara gelecek olan 24. bölümünde Batuhan Büyükdere yarışacak. Peki kendisi kaç puan aldı ve menüsünde hangi yemekler vardı? Detaylar haberimizde.

Dün yayınlanan haftanın ilk gününde Hatice Karakuş hünerlerini sergilemiş ve puanlarını almıştı. İkinci gün Süheyla Hanım yarımıştı. Dün de Emine Sezer marifetlerini sunmuştu. Sırasını geçiren Emine Hanım'ın ardından bu kez Batuhan Büyükdere'nin evine gidilecek. Batuhan Bey rakip ve rakibelerini ağırlayacak. Gösterdiği performansla da yüksek puan almaya çalışacak. Elinden gelenin en iyisi için hazır olan Batuhan Bey'in menüsü de merak konusu oldu. Peki bugün Seda Sayan ile Yemekteyiz'de neler yaşandı? İşte 19 Eylül 2019 Perşembe puan durumu.
 

Batuhan Büyükdere kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Batuhan Bey'in alacağı puanlar yayın sonrası haberimizde yer alacak.












Batuhan Büyükdere'nin menüsünde hangi yemekler vardı?

Rakiplerine karşı üstünlük kurmak ve evinde olmanın psikolojik üstünlüğünü de kullanmak isteyen Batuhan Bey'in menüsündeki yemekler açıklandıktan sonra bu sayfada olacak.

 


Seda Sayan ile Yemekteyiz 19 Eylül Perşembe özeti ve fragmanı

Instagram üzerinden yayınlanan Yemekteyiz fragmanın göre bölüm özeti şu şekilde; Batuhan Bey "Yakında kim olduğumu görecekler" çıkışı ile güne damga vurmaya hazırlanıyor. Güllüşah Hanım menüyü görür görmez "Beceremeyecek" diyor. Markette hızlı bir alışverişi süreci geçiren Batuhan Büyükdere eşine de evlilik teklifi yapıyor. Sofrada sert anlar yaşandı. Özellikle Güllüşah Hanım'ın çıkışları çok konuşulacak. Batuhan Büyükdere'nin günü bugün saat 16.00'da TV8'de.
 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.