Yemekteyiz 20 Aralık Perşembe İzle! Kim yarıştı hangi yemekleri yaptı

Yemekteyiz 20 Aralık Perşembe İzle! Kim yarıştı hangi yemekleri yaptı
TV8'de hafta içi ekranlara gelen Yemekteyiz'in yeni haftasındaki üçüncü yarışmacısı bugün ter dökecek. Peki 20 Aralık Perşembe günü kim yarıştı ve hangi yemekleri yaptı? İşte detaylar...

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yemek programlarından biri olan Yemekteyiz'de kritik bir gün daha başlıyor. Esra Alkan ve Ümran Bilkay'dan sonra dün Osman Bora Kadem sırasını atlatmıştı. Haftanın dördüncü yarışmacısı bugün konuklarını ağırlayacak ve yemeklerini beğendirmek için çaba gösterecek. TV8 yayın akışı içinde bulunan Yemekteyiz'in 20 Aralık Perşembe günkü yarışmacısı kim ve hangi yemekleri hazırlayacak? Güne dair detaylar...

Türkiye'nin en önemli kanallarından biri olmayı kısa sürede başaran TV8'de yayınlanan Yemekteyiz'in konsepti herkesi kendisine çekiyor. Yarışmacıların yanısıra birlikte konuk oldukları aile bireyleri de yayına renk katıyor. Menüler, sunumlar, ev dekorları ve rakiplerle iletişimin büyük rol oynadığı yarışmada günün yarışmacısının nasıl bir puanlama ile sırasını tamamlayacağı merak konusu.

Yemekteyiz 20 Aralık Perşembe yarışmacısı kim?
Bugün TV8 ekranlarından yayınlanacak olan Yemekteyiz'de haftanın üçüncü yarışmacısı Azize Karaköse oldu. Hazırlayacağı menü şimdiden beklenen tecrübeli yarışmacının performansı bakalım ne ölçüde tatmin edecek. Çünkü programda sadece yemek hazırlamak değil, sunum yapmak ve alışverişi de zamanında yapıp en iyi şekilde diğer yarışmacıların önüne getirmek gerekiyor. İzleyiciler şimdiden Azize Karaköse kimdir? sorusunu da sormaya başladı.

Azize Karaköse ne yemek yaptı?
Yemekteyiz'in ikinci yarışmacısı Azize Karaköse'nin hazırladığı menü program sonrasında bu sayfa üzerinden yayınlanacaktır.

Yemekteyiz 20 Aralık Perşembe İzle
Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'i izlemek isteyen okuyucularımız için birçok yöntem bulunmaktadır. Bunlardan ilki tv8.com.tr üzerinden canlı yayın sekmesine tıklamaktır. İnternet haricinde telefon ve tabletlerinizdeki uygulamalar üzerinden de Yemekteyiz programını izleyebilrisiniz.

Yemekteyiz 17 Aralık Pazartesi yarışmacısı: Esra Alkan

yemekteyiz esra alkan

Yemekteyiz 18 Aralık Salı yarışmacısı: Ümran Bilkay

yemekteyiz umran bilkay kimdir

Yemekteyiz 19 Aralık Çarşamba yarışmacısı: Osman Bora Kadem

yemekteyiz osman bora kadem kimdir

Yemekteyiz 20 Aralık Perşembe yarışmacısı: Azize Karaköse

Yemekteyiz azize karaköse kimdir

Yemekteyiz 21 Aralık Perşembe yarışmacısı: Mehtap Baycan

mehtap baycan kimdir

Yemekteyiz’in konusu ne?
Yemekteyiz programı her gün TV8’de yayınlanmaktadır. Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazanıyorlar. Türkiye’de yayınlandığı günden itibaren popüler olmaya başlayan program, sosyolog Zafer Yenal’a göre son yıllarda kamusal ve siyaset alanının Türkiye’de ve dünyanın pek çok yerinde daralması ve özel alana ilginin artması programı popüler hale getiren en önemli unsurdur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.