Yemekteyiz 22 Ekim Salı | Şeyma Yıldız kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 22 Ekim Salı | Şeyma Yıldız kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Şeyma Yıldız'ın sunduğu Yemekteyiz programının 22 Ekim Salı günü ekranlara gelecek olan 47. bölümünde Şeyma Yıldız yarışacak. Peki kendisi kaç puan aldı ve menüsünde hangi yemekler vardı? Detaylar haberimizde.

Dün yayınlanan haftanın ilk gününde Nebiye Yanık Şat hünerlerini sergilemiş ve puanlarını almıştı. Sırasını geçiren Özcan Bey'in ardından bu kez Şeyma Yıldız'ın evine gidilecek. Şeyma Hanım rakip ve rakibelerini ağırlayacak. Gösterdiği performansla da yüksek puan almaya çalışacak. Elinden gelenin en iyisi için hazır olan Şeyma Hanım'ın menüsü de merak konusu oldu. Peki bugün Seda Sayan ile Yemekteyiz'de neler yaşandı? İşte 22 Ekim 2019 Salı puan durumu.
 

Şeyma Yıldız kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Şeyma Hanım'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.
 

Yemekteyiz Mehtap Salan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
 

Yemekteyiz Şeyma Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği


Yemekteyiz Onurcan Baylacı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Nilay Narmanlı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Özcan Öner kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği



Şeyma Yıldız'un menüsünde hangi yemekler vardı?

Şeyma Hanım'ın menüsündeki yemekler haberimizde olacak.

 


Seda Sayan ile Yemekteyiz 22 Ekim Salı özeti ve fragmanı

İz bırakmak ve 10 bin lirayı almak istediğini söyledi. Yaşam koçu olmasına rağmen çizgilerin aşılması halinde gerekeni yaparım dedi. Mutfağa giren Şeyma Hanım'a Seda Sayan'dan tam not geldi; 'Kendimi Masterchef'te hissediyorum'

Şeyma Hanım kendisine gelen yorumlara karşılık olarak; 'Çok eziyorsunuz. Herkesin kendi günü olacak' yanıtını verdi. Yemekteyiz 16:00'da TV8'de.


 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.