Yemekteyiz 25 Ocak Cuma final kim birinci oldu? Ödül kazandı

Yemekteyiz 25 Ocak Cuma final kim birinci oldu? Ödül kazandı
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programında bugün final heyecanı var. Mert Görcük'ün yarışacağı günün ardından puanlamalar sonucu kazanan belli olacak. Peki Yemekteyiz finalinde kim birinci oldu? İşte 10 bin lira ödülü kazanan yarışmacı...

Televizyonların lezzet programı Yemekteyiz'de bir hafta sonu daha geldi. Birbirinden iddialı yarışmacıların yarıştığı, yemeklerin yendiği ve tartışmaların da olduğu yarışmada büyük ödül kazanacak isim belirlenecek. Murat Bayram, Esra Sakızcı, Şevin Yılmaz, Mert Görcük ve Gülten Demir'in yarıştığı haftada hangi isim birinci oldu. İşte 25 Ocak Yemekteyiz galibi.

Pazartesiden cumaya beş evde konuk olduğu yarışmacılarının hazırladığı menülerle şekillenen Yemekteyiz yarışması bir finale daha doğru gidiyor. Mert Görcük performansını ortaya koyarak büyük ödülü alabilmek adına çaba gösterecek. Son gün yarışan isimlere karşı kazanamamaları yönünde bir ön yargı olsa da daha önce birçok yarışmacı büyük sevinci yaşayarak 10 bin lira kazanmıştı.

Yemekteyiz 25 Ocak Final saat kaçta?
TV8'in en çok izlenen yayınlarının başında gelen Yemekteyiz final bölümü ile televizyonda olacak. Büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma saat 15.15'te başlayacak.

Yemekteyiz 25 Ocak kim birinci oldu?
Bu haftaki yarışmacılarıyla dikkat çeken Yemekteyiz'in ilk gününde Yeliz Odabaş yarıştı. İkinci gün ise Ayşegül Kılıç. Ardından da Sefer Onursal. Meryem Dündar perşembe günü marifetlerini sergiledi ve final gününde ise Sibel Kırlı yarışmada büyük ödülü alabilmek adına mücadele verdi. Yarışmanın bugünkü birincisi ise program sonrasında bu sayfada açıklanacak.

yemekteyiz murat bayram

yemekteyiz esra sakızcı

yemekteyiz şevin yılmaz

yemekteyiz gülten demir

yemekteyiz mert görcük


Yemekteyiz’in konusu ne?
Yemekteyiz programı her gün TV8’de yayınlanmaktadır. Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazanıyorlar. Türkiye’de yayınlandığı günden itibaren popüler olmaya başlayan program, sosyolog Zafer Yenal’a göre son yıllarda kamusal ve siyaset alanının Türkiye’de ve dünyanın pek çok yerinde daralması ve özel alana ilginin artması programı popüler hale getiren en önemli unsurdur.

TV8
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.