Yemekteyiz 27 Mart Çarşamba İzle! Meltem Pisboğa kaç puan aldı

Yemekteyiz 27 Mart Çarşamba İzle! Meltem Pisboğa kaç puan aldı
Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Yemekteyiz'de üçüncüi gün heyecanı yaşanıyor. Salı günü ekranlara gelecek olan programda bugün Meltem Pisboğa yarışacak. Peki Meltem Pisboğa kaç puan aldı? İşte detaylar...

TV8'de dün başlayan yeni hafta heyecanında Yemekteyiz'in yeni yarışmacıları izleyicilerin karşısına çıktı. Dün yayınlanan bölümde Tuğçe Sökesoğlu rakiplerine ve Onur Bey'e yemeklerini beğendirmeye çalıştı. Bugün ise sıra Meltem Pisboğa'na geldi. Meltem Pisboğa'in performansı merak ediliyor ve kaç puan alacağı yönünde yorumlar yapılıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz programı 26 Mart Çarşamba yayını ile başlıyor. Yarışmacılar tüm hünerlerini sergileyerek hem marifetlerini Türkiye karşısında kanıtmala fırsatını yakalayacak hem de büyük ödülü kazanabilmek adına adım atmış olacak. Geçen haftanın ardından bugün yarışacak olan yarışmacının hangi menüyü hazırladığı, yemekleri ve tercihleri merak konusu oldu. TV8 Çarşamba Yayın Akışı içinde en çok ilgiyle takip edilen yayınlardan biri olan Yemekteyiz ile ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev hanımları hazırlanan menülerden kendilerine fikirler üretip yeri geldiğinde eleştiriler de gerçekleştiriyor. Erkeklerin de makul ölçüde izleyip katıldığı programın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu. Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde tüm soruların cevaplarını bulabileceksiniz.

 

Yemekteyiz Best Of 25 Mart 2019 Pazartesi yarışmacısı Tuğçe Sökesoğlu kimdir?


yemekteyiz Tuğçe Sökesoğlu kimdir
 

Yemekteyiz Best Of 26 Mart 2019 Salı yarışmacısı Meltem Pisboğa kimdir?


yemekteyiz Meltem Pisboğa kimdir
 

Yemekteyiz Best Of 27 Mart 2019 Çarşamba yarışmacısı meltem Pisboğa kimdir?


yemekteyiz meltem pisboğa

Yemekteyiz Best Of 28 Mart 2019 Perşembe yarışmacısı Mehmet Sur kimdir?

yemekteyiz mehmet sur
 

Yemekteyiz Best Of 29 Mart 2019 Cuma yarışmacısı Ercan Uçar kimdir?


yemekteyiz ercan uçar



Yemekteyiz 27 Mart Çarşamba yarışmacısı kim?
Bugün TV8 ekranlarından yayınlanacak olan Yemekteyiz'de haftanın ikinci yarışmacısı belirlendi. Programda sadece yemek hazırlamak değil, sunum yapmak ve alışverişi de zamanında yapıp en iyi şekilde diğer yarışmacıların önüne getirmek gerekiyor. İzleyiciler şimdiden Yemekteyiz'in bugünkü yarışmacısı kim? sorusunu da sormaya başladı. Bugün Meltem Pisboğa yarışacak. Yemekteyiz Meltem Pisboğa kaç puan aldı?

Yemekteyiz 27 Mart Çarşamba  İzle
Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'i izlemek isteyen okuyucularımız için birçok yöntem bulunmaktadır. Bunlardan ilki tv8.com.tr üzerinden canlı yayın sekmesine tıklamaktır. İnternet haricinde telefon ve tabletlerinizdeki uygulamalar üzerinden de Yemekteyiz programını izleyebilrisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum