Yemekteyiz 28 Ağustos Çarşamba | Hayriye Tarlak Birden kaç puan aldı? Menüsünde neler vardı

Yemekteyiz 28 Ağustos Çarşamba | Hayriye Tarlak Birden kaç puan aldı? Menüsünde neler vardı
Seda Sayan ile Yemekteyiz'in 8. bölümünde 28 Ağustos Çarşamba günü Hayriye Tarlak Birden yarışacak. Peki Hayriye Hanım kaç puan aldı ve menüsünde hangi yemekler vardı? İşte detaylar...

Yemekteyiz'de heyecan her geçen gün artıyor. Sinan Yıldız'ın pazartesi performansının ardından dün de Hayriye Akan Tan Yeri hünerlerini sergilemişti. Bugün de Hayriye Tarlak Birden'in evine konuk olacak. Tecrübesi ile dikkat çeken ve diğer adaylara oranla farklı bir detayını da açıklayacağımız Hayriye Hanım'ın yarışmada favori isimlerden birisi. Bugün hazırlayacağı yemekler belirleyici bir rol oynayacak. Aldığı her puanın hafta sonunda final gününe etki edeceğinin bilinci ile yarışacak olan Hayriye Hanım'ın başına talihsiz bir olay da gelecek. Seda Sayan ile Yemekteyiz'de neler yaşandı? İşte 28 Ağustos 2019 Çarşamba özeti...
 

Hayriye Tarlak Birden kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Hayriye Hanım'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.
 

Hayriye Tarlak Birden'nin menüsünde hangi yemekler vardı?

Rakiplerine karşı üstünlük kurmak ve evinde olmanın psikolojik üstünlüğünü de kullanmak isteyen Hayriye Hanım'ın menüsündeki yemekler açıklandıktan sonra bu sayfada olacak.
 

Seda Sayan ile Yemketeyiz - 28 Ağustos Çarşamba neler yaşandı?

Hayriye Hanım yarışmaya başlamak için gittiği markette eğlenceli anlar geçirdi. Oynadı, ritim tuttu. Vatandaşlardan da alkış ve destek istedi. Bir ara raflara çarptı. Ardından da kasaya geldiğinde salçasını düşürdü. Cam şişe kırıldı. Bu sebeple kötü bir son oldu. Gözyaşlarına boğulan Hayriye Hanım'ı Seda Sayan tesleli etti. Gül desenli bir kıyafet ile rakiplerinin karşısına çıkan Hayriye Hanım'a sert eleştiriler de gelmeye başladı. Özellikle Sinan Bey tarafından. Aysun Hanım'a da sataşan Sinan Bey; "Sizin yemekle hiçbir alakanız yok" çıkışı yapıyor. Salçanın dökülmesi Hayriye Hanım'ı üzdü ancak daha önce yer aldığı Emine Beder'in programında edindiği tecrübelerle bu zorluğun altından kalkacaktır. Yemekteyiz heyecanı bugün saat 16.00'da başlayacak.

yemekteyiz sinan yıldız

yemekteyiz hayriye tarlak birden

yemekteyiz aysun hocaoğlu

yemekteyiz güngör gündüzbey

yemekteyiz Sibel Akan Tanyeri
 


TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.