Yemekteyiz 28 Kasım Perşembe | Nurhan Odabaşı kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 28 Kasım Perşembe | Nurhan Odabaşı kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Yemekteyiz'in yeni haftasında dördüncü yarışmacı Nurhan Odabaşı oldu. Haftanın ikinci gününde Nurhan Hanım'ın hazırladığı yemekler, menüsü ve aldığı puanlar merak ediliyor. İşte yanıtı.

Dün yayınlanan haftanın üçüncü gününde İranlı Vahide hünerlerini sergilemiş ve puanlarını almıştı. Sırasını geçiren Vahide'nin ardından bu kez Nurhan Odabaşı Hanım'ın evine gidilecek. Nurhan Odabaşı Hanım rakip ve rakibelerini ağırlayacak. Gösterdiği performansla da yüksek puan almaya çalışacak. Elinden gelenin en iyisi için hazır olan Nurhan Odabaşı Hanım'ın menüsü de merak konusu oldu. Peki bugün Seda Sayan ile Yemekteyiz'de neler yaşandı? İşte 28 Kasım 2019 Perşembe puan durumu.
 


Nurhan Odabaşı kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Nurhan Odabaşı Hanım'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.
 

Yemekteyiz vahide kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Ayfer İlhani kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Nurhan Odabaşı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Nurhan Odabaşı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Merve Çevik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı



Nurhan Odabaşı'nın menüsünde hangi yemekler vardı?

Nurhan Odabaşı Hanım'ın menüsündeki yemekler haberimizde olacak.

 


Seda Sayan ile Yemekteyiz 27 Kasım Perşembe özeti ve fragmanı

Her şeyde olduğu gibi yemekte de iddiasını ortaya koyan Merve Hanım'ın alışveriş periyodu stresli geçti. Bardak kıran Merve Hanım'ın mutfağına giren yarışmacılar kendisini rahatsız etti. Masada yapılan yemeklere sert eleştiriler geldi. Ardından da hafta finalinde birinci belli oldu. Yemekteyiz 10 bin lira ödülü ile 16:00'da TV8 ekranlarında.


 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.