Yemekteyiz 29 Kasım Cuma | Merve Çevik kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 29 Kasım Cuma | Merve Çevik kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Yemekteyiz'in yeni haftasında son yarışmacı Merve Çevik oldu. Haftanın ikinci gününde Merve Hanım'ın hazırladığı yemekler, menüsü ve aldığı puanlar merak ediliyor. İşte yanıtı.

Dün yayınlanan haftanın dördüncü gününde Nurhan Odabaşı hünerlerini sergilemiş ve puanlarını almıştı. Sırasını geçiren Nurhan Hanım'ın ardından bu kez Merve Çevik Hanım'ın evine gidilecek. Merve Çevik Hanım rakip ve rakibelerini ağırlayacak. Gösterdiği performansla da yüksek puan almaya çalışacak. Elinden gelenin en iyisi için hazır olan Merve Çevik Hanım'ın menüsü de merak konusu oldu. Peki bugün Seda Sayan ile Yemekteyiz'de neler yaşandı? İşte 29 Kasım 2019 Cuma puan durumu.
 


Merve Çevik kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Merve Çevik Hanım'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.
 

Yemekteyiz vahide kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Ayfer İlhani kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Merve Çevik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Merve Çevik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Merve Çevik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı



Merve Çevik'in menüsünde hangi yemekler vardı?

Merve Çevik Hanım'ın menüsündeki yemekler haberimizde olacak.

 


Seda Sayan ile Yemekteyiz 29 Kasım Cuma özeti ve fragmanı

Nurhan Hanım'ın eğlenceli anları ekranlara yansıdı. Londra'da eğitim aldığını söyleyen Seda Sayan, Nurhan Hanım'a İngilizce bilip bilmediğini sordu. Yemekleri sevmediğini söyleyenlere tepki gösterek Kadırgalı Asysel; 'Onu sevmem bunu sevmem yasak arkadaş' ifadelerini kullandı. Yemekteyiz 16:00'da TV8'de.


 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.