Yemekteyiz 3 Aralık Salı | Esin Ilgaz kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 3 Aralık Salı | Esin Ilgaz kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Yemekteyiz'in yeni haftasında ikinci yarışmacı Esin Ilgaz oldu. Haftanın ikinci gününde Esin Hanım'ın hazırladığı yemekler, menüsü ve aldığı puanlar merak ediliyor. İşte yanıtı.

Dün yayınlanan haftanın ilk gününde Zümrüt Oltu hünerlerini sergilemiş ve puanlarını almıştı. Sırasını geçiren Zümrüt Hanım'ın ardından bu kez Esin Hanım'ın evine gidilecek. Esin Hanım rakip ve rakibelerini ağırlayacak. Gösterdiği performansla da yüksek puan almaya çalışacak. Elinden gelenin en iyisi için hazır olan Esin Hanım'ın menüsü de merak konusu oldu. Peki bugün Seda Sayan ile Yemekteyiz'de neler yaşandı? İşte 3 Aralık 2019 Salı puan durumu.


Esin Ilgaz kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Esin Hanım'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.
 

Yemekteyiz Seda Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Esin Ilgaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Ayten Ateş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Zümrüt Oltu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Mustafa Karakuş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı


 

Esin Ilgaz'ın menüsünde hangi yemekler vardı?

Esin Ilgaz'ın menüsündeki yemekler haberimizde olacak.

 



Seda Sayan ile Yemekteyiz 3 Aralık Salı özeti ve fragmanı

Yemekteyiz'de heyecanlı bir gün daha başladı. Esin Ilgaz rakiplerine yapacağı yemekler için alışverişe başladı. Ayten Hanım kendisine rakip görmediği Esin Hanım'a eleştiri yağdırdı. Genç yarışmacı mutfakta zor anlar yaşadı. Gergin anlara sahne olan 77. bölümde sert ifadeler kullanıldı. Yemekteyiz 16:00'da TV8'de.


 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.