Yemekteyiz 3 Ekim Perşembe | Levent Cangüleç kaç puan aldı

Yemekteyiz 3 Ekim Perşembe | Levent Cangüleç kaç puan aldı
Seda Sayan'ın sunduğu Yemekteyiz programının 3 Ekim Perşembe günü ekranlara gelecek olan 34. bölümünde Levent Cangüleç yarışacak. Peki kendisi kaç puan aldı ve menüsünde hangi yemekler vardı? Detaylar haberimizde.

Dün yayınlanan haftanın ikinci gününde Sema Erdal hünerlerini sergilemiş ve puanlarını almıştı. Sırasını geçiren Kübra Yasenur Hanım'ın ardından bu kez Levent Cangüleç'ın evine gidilecek. Levent Bey rakibelerini ağırlayacak. Gösterdiği performansla da yüksek puan almaya çalışacak. Elinden gelenin en iyisi için hazır olan Levent Bey'in menüsü de merak konusu oldu. Peki bugün Seda Sayan ile Yemekteyiz'de neler yaşandı? İşte 3 Ekim 2019 Perşembe puan durumu.
 

Levent Cangüleç kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Levent Bey'in alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.


 

yemekteyiz kübra yasenur aslan

yemekteyiz serpil gökçek

yemekteyiz buket demirtaş

yemekteyiz levent cangüleç

yemekteyiz sema erdal



Levent Cangüleç'ın menüsünde hangi yemekler vardı?

Levent Bey'in menüsündeki yemekler haberimizde olacak.
 


Seda Sayan ile Yemekteyiz 3 Ekim Perşembe özeti ve fragmanı

Haftata iddialı giren ve 'Hepinizi ağlatırken güleceğim' diyen Levent Bey alışverişe başladı. Oynak tavırlarla malzemelerini aldı ve mutfağa koştu. Seda Sayan da 'Levent'i susturmak mümkün değil' ifadelerini kullandı. Yemeklere sert eleştiriler de eksik olmadı. Yemekteyiz saat 16.00'da TV8'de.

 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.