Yemekteyiz 7 Aralık Cuma Final Programı kim kazandı?

Yemekteyiz 7 Aralık Cuma Final Programı kim kazandı?
TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programında kazanan belli oluyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı 3-7 Aralık Yemekteyiz finalini kim kazandı? İşte detaylar...

30 Kasım'da düzenlenen finalde büyük ödülü kazanan Yalçın Bey'in ardından bu hafta da sabırsız bir bekleyiş var. 10 bin liralık hafta ödülünde birbirinden iddialı isimler kıyasıya verdikleri mücadele sonrasında kimin kazanacağını merak ediyor. TV8'in ilgiyle izlenen programında bugün heyecanlı anlar yaşanacak. Peki Yemekteyiz 7 Aralık 2018 Cuma Finali kim kazandı? İşte programa dair detaylar...

Daha çok kadınlara hitap eden formatıyla dikkat çeken Yemekteyiz programında final günü geldi. Yarışmada birbirinden lezzetli yemekler yapan ve sunumlar hazırlayan yarışmacıların kaderi bugün belli olacak. Tatsız olaylara tanıklık ettiğimiz, tartışmalar gördüğümüz hafta bakalım nasıl sonuçlanacak. Peki 3-7 Aralık Yemekteyiz yarışmasında kimler birinci olabilmek için ter döktü? Hep beraber inceleyelim.

Yemekteyiz 3-7 Aralık Yemekteyiz yarışmacıları
3 Aralık Pazartesi: Tayfun Arslan
4 Aralık Salı: Özlem Uçan
5 Aralık Çarşamba: Bülent Kızılateş
6 Aralık Perşembe Biricik Kırbay
7 Aralık Cuma  Necmeddin Demir

biricik kırbay

Hafta ödülü 10 bin lira
Yemekteyiz yarışması kendine güvenen, birikimi ile insanları etkileyeceğine inanan ve diksiyonu düzgün yarışmacılarla TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Her yeni bölümüyle binlerce kişi tarafından seyredilen yarışmanın reyting oranları da bir hayli iyi. 5 gün boyunca haftanın yarışmacıları hazırladıkları sofralar ve yemeklerle puan topluyor. Cuma günü en çok puan alan isim 10 bin lira ödül kazanıyor.

Yemekteyiz 3-7 Aralık Yemekteyiz Final Bölümü saat kaçta?
Ekranların vazgeçilmez programı Yemekteyiz'in final bölümü TV8 Yayın Akışı çizelgesine göre saat 15.15'te başlayacak.

Rakibine saldırdı!
Haftanın en dikkat çeken olayında Tayfun Arslan'ın imzası vardı. Genç yarışmacı kendisine söyleyenen sözü yanlış anlayınca önce rakibine saldırmış ardından da tepsileri fırlatmıştı.

Yemekteyiz 3-7 Aralık Yemekteyiz Final kim kazandı?
Kazanan açıklandıktan sonra haberimiz güncellenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.