Yemekteyiz 7 Kasım Perşembe | Eda Ölmez kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 7 Kasım Perşembe | Eda Ölmez kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
TV8'in hafta içi lezzet yarışması Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı başladı. Dün yarışan Havva Kaplan'ın ardından bugün sıra Eda Hanım'a geldi. Peki Eda Ölmez kaç puan aldı ve menüsünde hangi yemekler vardı? İşte detaylar...

Pazartesi günü başlayan yeni hafta maratonunda yer alan beş isim arasında en çok merak edilen isim olmayı başaran Eda Ölmez bugün hünerlerini sergileyecek. Yemekteyiz'de adı duyurulduktan sonra binlerce kişinin hakkında arama ve sorgulama gerçekleştirip hakkında bilgi araştırdığı Eda Ölmez kendisini final gününde rakiplerinin önüne geçirecek puanı almak ve 10 bin liranın shaibi olmak istiyor. Dün çetin rakiplerinden biri olan Havva Hanım sırasını geçirmişti. Bugün gözler Eda Hanım'ın üzerinde. Peki Eda Ölmez 7 Kasım Perşmebe günü Yemekteyiz'de kaç puan aldı ve hangi yemekleri yaptı? Detaylar haberimizde.

 

Seda Sayan ile Yemekteyiz 7 Kasım Perşembe özeti ve fragmanı

Bugün 16:00'da yeni bölümü ile yayınlanacak olan Yemekteyiz'in 7 Kasım fragmanı izleyicilerle buluştu. Seda Sayan ile Yemekteyiz 59. bölüm fragmanında Eda Ölmez; 'Bugüne kadar benden güzel yemek yapan gelmedi' sözleriyle iddialı bir giriş yaptı kendi gününe.

Eda hanımın mutfağındaki duvarında yer alan
Ömer getirir
Eda pişirir
Afiyetle bitiririlir
Bu mutfakta yemekler aşkla pişer


yazısı dikkat çekti. Alışverişine başlayan Eda Hanım hareketli bir süreç geçirdi. Masada sert eleştirilerin hedefi olan genç yarışmacıya Onur Barık ve Tansu Akan'ın tepkileri de bir hayli ilginçti. 
 



yemekteyiz eda ölmez fotoğrafları


eda ölmez yemekteyiz

yemekteyiz eda ölmez


yemekteyiz Havva Kaplan

Yemekteyiz Tansu Akan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Havva Kaplan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Birnur Mert kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği


 

Eda Ölmez kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Eda Hanım'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.

 

Eda Ölmez'in menüsünde hangi yemekler vardı?

Eda Hanım'ın menüsündeki yemekler haberimizde olacak.


 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.