Yemekteyiz 8 Kasım Cuma | Birnur Mert kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 8 Kasım Cuma | Birnur Mert kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Lezzet heyecanı yaşatan program Yemekteyiz'de bir haftanın daha sonuna geldik. Dün Eda Ölmez'in ardından bugün Birnur Mert yarışacak ve hafta tamamlanacak. Birincinin de açıklanacağı haftada 10 bin lira para ödülü verilecek. Peki Birnur Mert kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleriyle her gün izleyici kitlesini artıran Yemekteyiz'de beşinci gün heyecanı var. Perşembe günü yarışan Eda Ölmez kendi sırasını geçirdi ve bugün artık final günü. Kazanan isim belirlenecek. Cuma yarışacak olan yarışmacı ise Birnur Mert. Hafta boyunca rakiplerini eleştiren, onlara notlar veren ve tavırlarıyla haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen tecrübeli yarışmacı bakalım kendi gününde nasıl bir performans ortaya koyacak. Birnur Mert kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
 

Seda Sayan ile Yemekteyiz 8 Kasım Cuma özeti ve fragmanı

Bugün 16:00'da yeni bölümü ile yayınlanacak olan Yemekteyiz'in 8 Kasım fragmanı izleyicilerle buluştu. Seda Sayan ile Yemekteyiz 60. bölüm fragmanında 'Yemeklerim şahane. Bunu da tüm Türkiye'ye göstereceğim' diyen Birnur Hanım'ın menüsünü gören yarışmacıların bazıları beğenmeyeceğini söyledi. Eşi ve çocuklarıyla programa renk katan Birnur Mert'in hazırladığı sofra dikkat çekiciydi. Seda Sayan da 'Haftanın en iyisi değil mi?' diyerek bunu destekledi. Hafta birincisi ve 10 bin liranın kazanananının açıklanacağı Yemekteyiz 60. bölümü ile TV8'de.



yemekteyiz eda ölmez fotoğrafları


eda ölmez yemekteyiz

yemekteyiz eda ölmez


yemekteyiz Birnur Mert

Yemekteyiz Tansu Akan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Birnur Mert kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Birnur Mert kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği


 

Birnur Mert kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Birnur Hanım'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.

 

Birnur Mert'ın menüsünde hangi yemekler vardı?

Birnur Hanım'ın menüsündeki yemekler haberimizde olacak.


 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.