Yemekteyiz 9 Ekim Çarşamba | Ayaz Mehmet Kaya kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 9 Ekim Çarşamba | Ayaz Mehmet Kaya kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Seda Sayan'ın sunduğu Yemekteyiz programının 9 Ekim Çarşamba günü ekranlara gelecek olan 38. bölümünde Ayaz Mehmet Kaya yarışacak. Peki kendisi kaç puan aldı ve menüsünde hangi yemekler vardı? Detaylar haberimizde.

Dün yayınlanan haftanın ikinci gününde Şenel Hanımhünerlerini sergilemiş ve puanlarını almıştı. Sırasını geçiren Şenel Hanım'ın ardından bu kez Ayaz Mehmet Kaya'ın evine gidilecek. Ayaz Bey rakip ve rakibelerini ağırlayacak. Gösterdiği performansla da yüksek puan almaya çalışacak. Elinden gelenin en iyisi için hazır olan Ayaz Bey'in menüsü de merak konusu oldu. Peki bugün Seda Sayan ile Yemekteyiz'de neler yaşandı? İşte 9 Ekim 2019 Salı puan durumu.
 

Ayaz Mehmet Kaya kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Ayaz Bey'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.
 

yemekteyiz Ayaz Mehmet Kaya

yemekteyiz aycan polat

yemekteyiz mehmet ayaz kaya

yemekteyiz fatma vanlıoğlu

yemekteyiz Şenel öztürk



Ayaz Mehmet Kaya'un menüsünde hangi yemekler vardı?

Ayaz Bey'İn menüsündeki yemekler haberimizde olacak.

 


Seda Sayan ile Yemekteyiz 9 Ekim Salı özeti ve fragmanı

"Elimin lezzeti ve masamın güzelliği ile birinci benim" diyor. Market alışverişinde tepki gösterdi Ayaz Bey. Ardından da mutfağa girdi. Seda Sayan bu aşamada sıfır puan verdi kendisine. Aycan ve Fatma Hanım'ın tepkileri güne damga vuracak. Yemekteyiz saat 16.00'da Tv8 ekranlarında.

 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.