Yemekteyiz Aysu Zehra Kılıç interneti salladı! En çok o arandı

Yemekteyiz Aysu Zehra Kılıç interneti salladı! En çok o arandı
Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'de bu haftanın en çok ses getiren yarışmacısı Aysu Zehra Kılıç oldu. Genç yarışmacı hakkındaki bilgiler merak edilerek araştırılıyor.

Bu haftaki yarışmacıları Aysu Zehra Kılıç, Kazım Karataş, Cengiz Budak, Esma Uzun Uçak ve Fadime Aydın olan Yemekteyiz'de büyük heyecan yaşanıyor. Yarışmacılar hünerlerini sergilerken diğer bir yandan da hftayı birinci tamamlamak adına mücadele veriyor. Fiziksel olduğu kadar psikolojik de savaşa sahne oılan yarışmada en çok dikkat çeken isim ilk gün yarışmacısı Aysu Zehra Kılıç oldu. Yemekteyiz yarışmacıları arasında en çok araştırma yapılan Kılıç ile ilgili bilgileri sizler için derledik.

Yemekteyiz Aysu Zehra Kılıç kimdir?
Aslen Trabzonlı olan Aysu Zehra Kılıç 21 yaşında. Anaokulu öğretmeni ancak mesleğine bir süre ara verdi. Yatırım danışmanlığı yapıyor. Kendisini yeniliklere açık bir insan olarak değerlendiriyor ve bu sebeple de mesleği dışındaki branşları da değerlendirmek istediğini söylüyor. İnsan ilişkilerini ön planada tutan ve hümanist bir insan olduğunu anlatan genç yarışmacı, duygularından çok mantığı ile hareket etmeyi seviyor. Aysu Zehra Kılıç eğlenceli, güler yüzlü ve pozitif biri olarak tanınıyor. Ayrıca Instagram'da @nderwearneww hesabından tekstil ürünleri satışı yapıyor.

aysu zehra kılıç
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.