Yemekteyiz başvuru nasıl yapılır - Başvuru formu indir

Yemekteyiz başvuru nasıl yapılır - Başvuru formu indir
TV8'de yayınlanan Yemekteyiz yarışmasına ilgi her geçen gün artmaya devam ederken programda yer almak ve hünerlerini sergilemek isteyenler nasıl katılabileceğini sorguluyor. Peki Yemekteyiz başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen ve her bölümü nefes kesen Yemekteyiz'de heyecan son sürat devam ediyor. İstanbul'un birçok bölgesinden yarışmaya katılan yarışmacılar marifetlerini tüm Türkiye'ye sunmak ve büyük ödülü kazanmak için mücadele veriyor. Keyifli anların yanısıra sert tartışmalar ve kavgaların da yaşandığı Yemekteyiz'e siz de katılabilir ve şansınızı deneyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken çok basit. Sadece birkaç adımda Yemekteyiz'e başvuru yapabilirsiniz.

Yemekteyiz başvuru nasıl yapılır?
Türkiye'nin öğleden sonra en çok izlenen yayınlarından biri olan Yemekteyiz'e katılmak isteyenler iki yolla başvuruda bulunabiliyorlar. Bunları siz değerli okuyucularımıza aktaracağız.

1) Yazılı başvuru
Yemekteyiz'in yayınlandığı TV8'in resmi internet sitesinde bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Kanalın adını taşıyan web sitesi www.tv8.com.tr üzerinde bulunan Başvurular kısmında Yemekteyiz ile ilgili kısma geldikten sonra 'Başvuru Yap' sekmesine tıklamanız gerekiyor. Ardından sizden istenen bilgileri bir form olarak eksiksiz tamamlamanız gerekiyor.

2) Videolu başvuru
'Ben kendimi yazı ile ifade edemem, görüntü ile anlatırım' diyenler için videolu başvuru da yapılabiliyor. İnternet sitesi üzerinden aynı yolu izledikten sonra  bu kez 'Videolu başvuru yap' butonuna basmanız gerekmektedir. Daha sonra kendinizi anlatan, 100 mb sınırını aşmayacak videonuzu yükleyerek katılım istğeinizi gönderebilirsiniz.

Katılmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken hususlar internet sitesinde belirtilmekle birlikte her başvuru sahibinin yarışmaya çağırılacağı garanti edilmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.