Yemekteyiz Best Of 11 Şubat Pazartesi İzle | TV8 yayın akışı

Yemekteyiz Best Of 11 Şubat Pazartesi İzle | TV8 yayın akışı
Yemekteyiz yeni hafta heyecanıyla başlarken BEST OF özel bölümle ekranlara gelecek. Cuma gününe kadar yarışmacılar büyük ödül için yarışacak. Yemekteyiz saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Yemekteyiz bugün yeni bölümüyle yayınlanacak. Birbirinden iddialı yarışmacıların birinci olabilmek adına verdiği mcüadelede hangisinin büyük ödülü kazanacağı merak konusu. Peki Yemekteyiz saat kaçta başlayacak?

TV8 Pazartesi Yayın Akışı içerisinde saat 15.30'da başlayacak olan Yemekteyiz, yeni bölümleriyle ekranlara gelecek. Geçen hafta büyük tartışmaların yaşandığı yarışma hakkında yeni haftanın durumu konusunda yorumlar bugün de devam edecek.

yasin obuz

yemekteyiz yasin obuz küfür

yemekteyiz mehtap karaördek

yemekteyiz Yasin Obuz

yemekteyiz ismail altay

yemekteyiz yasin obuz

yemekteyiz ayla duymaç


Yemekteyiz 11 Şubat Pazartesi yarışmacısı kim?
Bugün TV8 ekranlarından yayınlanacak olan Yemekteyiz'de haftanın son yarışmacısı belirlendi. Programda sadece yemek hazırlamak değil, sunum yapmak ve alışverişi de zamanında yapıp en iyi şekilde diğer yarışmacıların önüne getirmek gerekiyor. İzleyiciler şimdiden Yemekteyiz'in bugünkü yarışmacısı kim? sorusunu da sormaya başladı. Bugün kim yarışacak sorusunun yanıtı henüz belli değil.

Yemekteyiz 11 Şubat Pazartesi İzle
Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'i izlemek isteyen okuyucularımız için birçok yöntem bulunmaktadır. Bunlardan ilki tv8.com.tr üzerinden canlı yayın sekmesine tıklamaktır. İnternet haricinde telefon ve tabletlerinizdeki uygulamalar üzerinden de Yemekteyiz programını izleyebilrisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.