Yemekteyiz Best Of Dilek Bingöl kimdir? Kaç yaşında nereli ve mesleği

Yemekteyiz Best Of Dilek Bingöl kimdir? Kaç yaşında nereli ve mesleği
En iyilerin yarıştığı Yemekteyiz Best Of yarışmasında üçüncü yarışmacı Dilek Bingöl oldu. İddiasını yarışmanın ilk anından itibaren gösteren ve büyük ödül için ter döken Dilek Bingöl kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar..

Onur Büyüktopçu'nun sunduğı Yemekteyiz bu hafta flaş beş bölümle ekranlarda olacak. Best Of olarak adlandırılan en iyilerin birincilik için yarıştığı Yemekteyiz'in yarışmacıları hakkındaki detaylar merak edilerek araştırılıyor. TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Yemekteyiz'de çarşamba günü yarışacak isim Dilek Bingöl oldu. Peki Dilek Bingöl kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Dilek Bingöl evli mi bekar mı sosyal medya hesabı burada...

Yemekteyiz Dilek Bingöl kimdir?
Aslen Karslı. 39 yaşında. Bir çocuğu var. Pazarcı.

iman dumrul

bilal türen kimdir

sevim kendigelen

su kıymet yalman kimdir

dilek bingöl kimdir


Dilek Bingöl hangi yemekleri hazırladı ve kaç puan aldı?
Dilek Hanım'ın performansına dair bilgiler haberimizde yer alacak.

TV8
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.