Yemekteyiz Best Of Fatma Kaplan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Best Of Fatma Kaplan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
Yemekteyiz Best Of 8-12 Nisan yarışmacıları kim sorusu sorulmaya devam ediliyor. Yarışmacılardan biri de Fatma Kaplan olacak. Peki Fatma Kaplan kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? İşte hakkında bilinmesi gerekenler...

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'de bir tecrübeli yarışmacı daha dikkat çekti. Sinan Kabaktaş, Sevda Yağcı, Hikmet Işık ve Gizem Yağcı'dan sonra yeni haftada yarışacak olan  Fatma Kaplan son gün ter dökecek. Ekranlara çıkmasıyla birlikte hakkında araştırmalar yapılan Fatma Kaplan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği...

Fatma Kaplan kimdir?
Kendisi dekoratördür. Ressamlıkla da uğraşmaktadır. Kocasının yemek sevdası sebebiyle iddialı bir konumuna geldiğini ve büyük ödülü almak istediğini söylüyor. Aslen Giresunlu.

Fatma Kaplan ne pişirdi?
Haftanın en olgun yarışmacılarından Fatma Kaplan'ın menüsü ve yemekleri merak ediliyor. Perşembe akşamı bu haber altında görebilirsiniz.

Yemekteyiz 1. gün (8 Nisan) yarışmacısı Sinan Kabaktaş kimdir?

yemekteyiz best of sinan kabaktaş

Yemekteyiz 2. gün (9 Nisan) yarışmacısı Sevda Yağcı kimdir?

yemekteyiz best of sevda yağcı

Yemekteyiz 3. gün (10 Nisan) yarışmacısı Hikmet Işık kimdir?

yemekteyiz best of hikmet ışık

Yemekteyiz 4. gün (11 Nisan) yarışmacısı Gizem Ünal kimdir?

yemekteyiz gizem ünal

Yemekteyiz 5. gün (12 Nisan) yarışmacısı Fatma Kaplan kimdir?

yemekteyiz best of fatma kaplan

Yemekteyiz’in konusu ne?
Yemekteyiz programı her gün TV8’de yayınlanmaktadır. Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazanıyorlar. Türkiye’de yayınlandığı günden itibaren popüler olmaya başlayan program, sosyolog Zafer Yenal’a göre son yıllarda kamusal ve siyaset alanının Türkiye’de ve dünyanın pek çok yerinde daralması ve özel alana ilginin artması programı popüler hale getiren en önemli unsurdur.

TV8
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum