Yemekteyiz Çiğdem Gündüzbey Üregen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Çiğdem Gündüzbey Üregen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının 20-24 Mayıs yarışmacıları merak edilerek araştırılıyor. Onlardan biri de Çiğdem Gündüzbey Üregen. Çiğdem Hanım'ın performansı belirleyici rol oynayacak. Peki Çiğdem Gündüzbey Üregen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği haberimizde.

Türkiye'nin lezzet programlarından biri olan Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başladı. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu yarışmanın 20-24 Mayıs yarışmacıları da belli oldu. Birbirinden neşeli, gergin ve tat dolu anların yaşanacağı programda yarışacak isimlerden biri de Çiğdem Gündüzbey Üregen. Güzel yarışmacı hakkında şimdiden araştırmalar başladı. Çiğdem Gündüzbey Üregen kimdir? sorusunun cevabı öğrenilmek isteniyor.
 


Çiğdem Gündüzbey Üregen kimdir?

Yemekteyiz yarışmasına katılan Çiğdem Gündüzbey Üregen evlidir. 13.02.1978’de Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Ankara’ da tamamladı. 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü’ nden onur derecesiyle mezun oldu. Aynı yıl Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı’ nda Yüksek Lisans yapmaya hak kazanarak, 2011 yılında Histoloji ve Embriyoloji Bilim Uzmanı Unvanı aldı. 2003 ve 2010 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfertilite ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Ünitelerinde, gerekli Teorik ve Pratik Eğitimlerimi tamamlayarak TC. Sağlık Bakanlığı’ ndan Embriyoloji Mesleki Yeterlilik Sertifikalarını almaya hak kazandı.2003-2005 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde kurulu Kısırlık Teşhis ve Tedavi Merkezi’ nde, 2005-2011 yılları arasında da Ankara’ da özel bir Tüp Bebek Merkezi’ nde Laboratuvar Direktörü Embriyolog olarak çalıştı. 2006- 2011 Yılları arasında Amerika, İsveç ve Çek Cumhuriyetinde gerekli mesleki eğitimlerini tamamladı. Ocak 2012 Tarihinden itibaren, Eşim Op.Dr.Salih Emre Üregen ile beraber kurduğumuz Estetik Ve Plastik Cerrahi Kliniği Este Club Klinik’ de Estetik ve Güzellik Danışmanı, Yaşam Koçu olarak görev yapmakta. Bir kız çocuğu annesi. Çeşitli bilimsel derleme, yayın ve çevirileriin yanı sıra Yurt içi ve Yurt dışı bilimsel kongre katılım ve sunumları da bulunmaktadır. Gebelik Anılarını, bilimsel tecrübeleriyle birleştirerek kaleme aldı ve 2014 yılında derlediği “En Gebeli Yollar” yayınlanmış ilk kitabıdır.
 

Yemekteyiz saat kaçta?

TV8'in en önemli yapımlarından Yemekteyiz her geçen gün daha da artan heyecanıyla öğle kuşağında izleyicisiyle buluştu. Yemekteyiz'in yeni bölümü saat 16.00'da başlayacak.



çiğdem gündüzbey

yemekteyiz çiğdem gündüzbey üregen

yemekteyiz sevda çakır

Yemekteyiz Sevda Çakır fotoğrafları

yemekteyiz aytaç erdoğan

aytaç erdoğan

bilgeday göğüsgeren fotoğrafları

bilgeday göğüsgeren

yemekteyiz pakize

Pakize bıyıklı fotoğrafları


Çiğdem Gündüzbey Üregen'in menüsünde ne vardı? Hangi yemeği yaptı?

Çiğdem Hanım'ın menüsü ve yemekleri haberimizde yer alacak.


TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.