Yemekteyiz'de geçen hafta neler oldu?

Yemekteyiz'de geçen hafta neler oldu?
Seda Sayan'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz yine dopdolu bir hafta ile ekranlra veda etti. Pazartesi yeni beş yarışmacı TV8'de kozlarını paylaşacak. Peki geride kalan haftada neler oldu ? Sizler için derledik.

Onur Büyüktopçu'dan sonra Seda Sayan ile devam eden Yemekteyiz heyecanı her ne kadar ilk etapta sevilmese de aradan geçen sürede raya oturdu ve izleyicileri de ekran başına kilitlemeye başladı. Artık keyifli bölümler ekranlarda yer alıyor. Ancak yarışmacıların bıraktığı izler için aynı durumdan bahsetmek zor. Davranışları, sözleri ve yorumları ile birçok isim hedef haline geldi. Bu haftanın en çok tepki gösterilen ismi de Leyla Duman'dı. Yemekteyiz 18. haftası bakalım nasıl geçti...

Yemekteyiz'de yarışmacılar kimdi?
16-20 Aralık haftasında Yemekteyiz'de beş isim yarıştı. Bir erkek, dört kadın yarışmacı birinci olabilmek adına mücadele verdi. Caner Akoğul'un evinde başlayan maraton Esma Yavuzyiğit, Leyla Duman, Emine Sürsavur ile devam etti. Son gün ise Betül Aslantaş oldu. Beş isim de kendi gününde birbirinden acımasız eleştirilerin hedefi oldu. Daha önce ekranlarda tecrübesi bulunan Betül Hanım'ın performansı özellikle merak ediliyordu.

yemekteyiz leyla duman fotoğrafları

Diskalifiye iddiaları vardı
Pazartesi günü başlayan 18. haftada çarşamba Leyla Duman'ın ardından performansını sergileyecek olan Emine Sürsavur'un ev sorunu yaşaması yarışmadan eleneceği ihtimalini ortaya çıkardı. Birçok haber sitesi son dakika olarak verdiği bilgilerin ardından boşa düştü. Sebebi ise Leyla Hanım'ın, Emine Hanım'a kendi evinde yarışma izni vermesi oldu. Her ne kadar konuşması ve tavırları ile çoğu kişinin tepkisini çekse de Leyla Hanım bu davranışı ile herkesten takdir topladı.

yemekteyiz leyla duman kimdir

En çok o isim konuşuldu
Beş yarışmacının yer aldığı Yemekteyiz'de her hafta bir ya da iki kişi ön plana çıkıyor. Yarışmadaki performanslarından bağımsız olarak sosyal medyada izleyicilerin mesajlar ve yorumlar gönderdiği yarışmacılar bu bağlamda popülarite de kazanıyor. Bu hafta Leyla Duman Instagram hesaplarında en çok konuşulan isimdi. Yemekteyiz'in resmi hesabından yayınlanan tüm videolarda kendisi ile ilgili eleştiri, övgü, destek ya da tepki mesajı görmek mümkündü. Hatta yeni hafta fragmanında bile Leyla Duman'ın isimleri var.

yemekteyiz betül aslantaş fotoğrafları

"O bir sahtekar!"
Yarışmacılar beş gün boyunca ekranlara gelen yarışma esnasında sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunuyor. Rakipleri hakkında kendilerine gönderen destek mesajlarına da hesaplarında yer veriyorlar. Leyla Hanım hem evini hem de hafta sonunda birinciliği paylaştığı Emine Hanım'a "O bir sahtekear" ifadelerini kullandı. Bir yarışmacının "Emine ile akrabasınız değil mi?" sorusuna "Hayır, o bir sahtekar" yanıtını verdi. Dobralığı ile dikkat çeken bu cevap, tepki de destek de gördü. Betül Hanım da yine Emine Hanım'ı hedef aldı.

leyla duman yemekteyiz
betül aslantaş yemekteyiz


Pazartesiden itibaren beş yarışmacı daha ekranlarda olacak. Bakalım yeni haftada neler yaşanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.