Yemekteyiz'de geçen sezona kimler damga vurdu! İşte 5 isim...

Yemekteyiz'de geçen sezona kimler damga vurdu! İşte 5 isim...
Dün yayınlanan fragmanı ile 19 Ağustos'ta başlayacağı duyurulan Yemekteyiz'in yeni sezonu artık iple çekiliyor. Seda Sayan ile başlayacak bölümler öncesinde Geçen sezon Onur Büyüktopçu'nun sunduğu yayınlarda izleyicilerin hafızasına kazınmış beş ismi sizler için derledik.

Yüzlerce eve konuk olunan ve yapılan yemeklerin haricinde kavgaları, tartışmaları ve eğlencesiyle gündeme damga vuran Yemekteyiz haziran ayında final yapmıştı.  Onur Büyüktopçu'nun yerine de Seda Sayan'ın geleceği açıklanmıştı. TV8'de yayınlanan bölümlerde öyle yarışmacılar vardı ki yıllar sonra bile akıllarda kalabilirler. O isimleri sizler için hazırladık.

Aleyna Akbulak: Kendinden emin duruşu, hazır cevap olması ve hiçbir lafın altında kalmaması ile adından söz ettirdi. Yemekteyiz yarışması kendisini sosyal medyada da ön plana çıkardı. Sonrasında da Güven Bana yarışmasına katıldı.

 



aleyna akbulak instagram

aleyna akbulak fotoğrafları


Şule Ayşe Göbek Baysal: Dövmeleri ile çok konuşuldu. Sezon içerisinde yarıştığı haftada binlerce yorum yazıldı dövmeleri hakkında. Profiterolünü denemek isteyen çok sayıda ev kadını oldu.

ayşe şule baysal göbek

Esra Ülker: Yaşını göstermeyen görünümü ile yarışmanın en dikkat çekici isimlerindendi. Programdaki tavırları ile mesleği olan öğretmenliği en güzel şekilde yansıttı.

yemekteyiz esra ülker

yemekteyiz esra ülker kimdir

Yasin Obuz: Yorumları, sivri çıkışları ve daha birçok konuda ön plana çıkan Yasin Obuz'u asıl gündem yapan Ece Erken'e söylediği sözlerdi. Erken, Obuz'a dava açacağını söyledi ancak sonrasında yayınına konuk etti. Dava süreci başladı mı bilinmiyor.

yemekteyiz yasin obuz küfür

yasin obuz

Aybike Alev Yanar: Zengin hayatı ile göze çarptı. Yarışmacıları ağırladığı ev de çok konuşuldu. Ancak o da yarışmada değil sivil hayatta yaptıklarıyla adını duyurdu. Cezaevine girdi.

AYBİKE YANAR

aybike yanar

aybike alev yanar

aybike alev yanar cezaevine neden girdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.