Yemekteyiz'de kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? 7 Haziran final bölümü

Yemekteyiz'de kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? 7 Haziran final bölümü
TV8 ekranlarının lezzet kokan yarışması Yemekteyiz'de bir hafta daha geride kalıyor. Ahmet Çekirdekçi'ninyarışacağı günün ardından birinci belli olacak. Peki Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? Alınan puanlar ve yemek menüleriyle detaylar habeirmizde...

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla hafta içi her gün 15.45'te yayınlanan Yemekteyiz'de bir haftanın daha sonuna geldik. Birbirinden iddialı yarışmacılar eğlenceli ancak bir o kadar gergin dört günü geride bıraktı ve final heyecanı yaşanmaya başlandı. Puanların birbirine yakın olduğu haftada sonucu Onur Bey belirleyecek. Vereceği puan kritik önem taşıyan Büyüktopçu bakalım kimi lider ilan edecek. Sevenlerinin büyük bir ilgiyle izlediği Yemekteyiz'de 7 Haziran Cuma günü kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? İşte detaylar...

Yemekteyiz'de bu hafta kimler yarıştı?
Yemek marifetlerinin ekrana taşındığı yarışmada bu hafta sırasıyla Belgin Esen Kurt, Merve Taşkıran Bilgen, Esra Sertkaya ve Gülistan Arslan yarıştı. Bugün ise haftanın tek erkek yarışmacısı Ahmet Çekirdekçi performansını sergileyecek. Cuma günü dengeleri değiştiren çok isim oldu ve bunun en yakın örneğini önceki hafta Çiğdem Gündüzbey Üregen ile gördük. Onur Bey'in Pakize Bıyıklı'dan kırdığı 1 puanla kendisi yarışmayı kazanmıştı.

 

yemekteyiz esra sertkaya fotoğrafları


yemekteyiz belgin esen kurt kimdir

Belgin Esen Kurt'un menüsü
Kemik suyu çorba
Kremalı kaşarlı patates
Çoban salata
Güveçte et sote
Pirinç pilavı
Yalancı trileçe

yemekteyiz merve taşkıran bilgen

Merve Taşkıran Bilgen'in menüsü
Ispanak çorbası
Şakşukalı biber dolma
Tulum peynirli salata
Güveçte tepsi kebabı
Pirinç pilavı
Cevizli kadayıf

yemekteyiz gülistan arslan

Gülistan Arslan'ın menüsü
Şevketi Bostan çorbası
Enginar dolması
Kabak çiçeği salatası
Mantı
Alaçatı muhallebisi

yemekteyiz esra sertkaya

Esra Sertkaya'nın menüsü
Tavuklu yengeç bacağı çorbası
Acer's asparagas
Chia tohumlu salata
Tojin yemeği
Bulgurlu firik pilavı
Çiçek soslu muhallebi

yemekteyiz ahmet çekirdekçi


Yemekteyiz 7 Haziran Cuma yarışmacısı kim?
Bugün TV8 ekranlarından yayınlanacak olan Yemekteyiz'de haftanın üçüncü yarışmacısı belirlendi. Programda sadece yemek hazırlamak değil, sunum yapmak ve alışverişi de zamanında yapıp en iyi şekilde diğer yarışmacıların önüne getirmek gerekiyor. İzleyiciler şimdiden Yemekteyiz'in bugünkü yarışmacısı kim? sorusunu da sormaya başladı. Bugün Ahmet Çekirdekçi yarışacak. Yemekteyiz Ahmet Çekirdekçi kaç puan aldı?

Yemekteyiz 7 Haziran Cuma İzle
Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'i izlemek isteyen okuyucularımız için birçok yöntem bulunmaktadır. Bunlardan ilki tv8.com.tr üzerinden canlı yayın sekmesine tıklamaktır. İnternet haricinde telefon ve tabletlerinizdeki uygulamalar üzerinden de Yemekteyiz programını izleyebilrisiniz.

Yemekteyiz'de kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? 7 Haziran Cuma
3-7 Haziran haftasında Yemekteyiz'de yarışmacılar hafta boyunca yaptığı puanlama ile haftanın birincisini seçti ve bir isim 10 bin TL'lik para ödülünün sahibi olarak haftanın zirvesine oturdu. Yemekteyiz'in bu haftaki birincisi 32 puanla Ahmet Çekirdekçi oldu. Böylece yarışmacı 10 bin TL'lik para ödülünün sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum