Yemekteyiz'de yeni sezon öncesi | Seda Sayan önyargıları kırabilecek mi?

Yemekteyiz'de yeni sezon öncesi | Seda Sayan önyargıları kırabilecek mi?
Onur Büyüktopçu ile süren yüzlerce bölümlük serüvenin ardından Yemekteyiz'in sunucu koltuğuna Seda Sayan oturacak. Yeni sezon öncesinde birçok kişinin tepki gösterdiği Kadırgalı Aysel bu işin altından kalkabilecek mi? Kendisini istemeyenleri televizyon başına çekebilecek mi? Detaylar haberimizde.

Bilindiği üzere Onur Büyüktopçu yeni sezonda Damat Bayıldı programını sunacak. Yarışma sürerken açıklanan kararla Seda Sayan'ın yeni sezonda programın sunuculuğunu üstleneceği duyuruldu. Yakışıklı sunucunun hayranları bu duruma çok kızdı ve binlerce yorum attılar. Hem kanal yönetimi hem yapımcı şirket hem de iki ismin Instagram hesaplarına iletiler yağdı. Ancak bu durum sonucu değiştiremedi. Kadırgalı Aysel izleyicilerin karşısına bu anlamda 1-0 yenik durumda başlıyor. Peki bu tabloyu tersine çevirebilir mi?

Ekranların bir numarasıydı!
Seda Sayan yıllarca ekranlarımıza konuk oldu. Hem de birçok formatta. Evlendirme programı da sunup insanları da evlendirdi, reality yayınları ile birçok olayı da aydınlığa kavuşturdu. Sabah programlarında özellikle kadınların ablası, kardeşi arkadaşı veya kızı oldu. Milyonların gözünde en güvenilir ünlüler arasında birinci de seçildi.

seda sayan yemekteyiz

Seda Sayan neler yapabilir?
Yemekteyiz'in formatı gereği her gün beş farklı yarışmacının evinde çekimler yapılıyor. Farklı günlerde katılımcıların evlerine gidiliyor ve performanslarını sergilenmesini istiyor. Onur Büyüktopçu yarışmacılara karşı hazır cevaptı ancak hep naif kaldı. Kadırgalı Aysel'in bu konuda artısı var. Kimsenin gözünün yaşına bakmaz ve söyler içinden geleni. Tavrını da belli eder. Yıllarca sunduğu programlarda elde ettiği tecrübeyi zaten bilgili de olduğu mutfak konusundaki yarışmaya taşıyacağı aşikar. Ayrıca güzelliği ile insanların ilgisini deçekiyor. Bunun yanında adalet konusunda da okkalı bir isim. Yeni sezon hem Seda Sayan hem de izleyiciler için pozitif geçecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.